Lorena Rojas înfruntă cancerul pentru a treia oară

Apropo.ro / 01.12.2014, 20:47
Lorena Rojas înfruntă cancerul pentru a treia oară
Conform celor de la Latinosfamosos.com, actriţa mexicană Lorena Rojas, cunoscută din telenovela "El Cuerpo del Deseo", a fost diagnosticată pentru a treia oară cu cancer. Însă, la fel că primele două daţi, ea e hotărâtă să înfrângă această cumplită boală.
În ultimii ani, Lorena Roja s-a dovedit o veritabilă supravieţuitoare, fapt pentru care merită tot respectul nostru. Diagnosticată în urmă cu 6 ani de cancer la sân, actriţă nu s-a lăsat înfrântă sau demoralizată şi a început un tratament agresiv împotriva cumplitului diagonistic. La scurt timp, doctorii i-au spus că boală s-a extins şi la oase, astfel încât ea a trebuit să facă faţă de două ori mai mult nemiloasei boli. Totul părea să meargă bine, până săptămâna trecută când actriţa a primit alte veşti proaste: cancer la ficat.  
  
Si de această dată, Lorena nu s-a lăsat descurajată.  În afară de a respectă la milimetru tratamentul prescris de doctori, ea caută să se bucure de viaţă cât mai mult posibil. În acest sens, cea mai puternică motivaţie este chiar fiică ei Lucianna, adoptată acum un an, care conform spuselor actriţei „este raţiunea ei de a fi”.  
  
 Multă sănătate, Lorena Rojas!