Lori de la “Vocea României” şi-a lansat primul single

De: Cătălina Matei / 22.05.2014, 10:09
Lori de la “Vocea României” şi-a lansat primul single
Fosta concurentă de la ”Vocea României”, despre care s-a scris că ar fi avut o relaţie cu Smiley, a lansat primul single din cariera solo. Piesa se numeşte “Sărutul” şi a fost compusă de băieţii de la Carla’s Dreams şi produsă de Lukone, iar chitara Alex Caliman (chitaristul din band-ul Innei).

 Loredana Ciobotaru sau Lori, pe numele său de scenă, este cunoscută publicului datorită participării la Vocea României unde a ajuns până în semifinale. Între 2010-2014, Lori a făcut parte din trupa Life on Mars cu care a încheiat colaborarea la începutul acestui an.

Tot începând cu acest an, Lori este artist Global Records, firma de management a Innei, alături de Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono.

“Lori mi-a atras atenţia încă din audiţiile de la Vocea României, este un performer bun, un artist cu care se lucrează uşor şi am simţit că trebuie să facă parte din Global Records”, a declarant Ştefan Lucian,  Managing Partner Global Records.

Videoclipul pentru această piesă a fost deja filmat, regizor fiind Matei Dima (câştigătorul primei ediţii YouTube Music Awards la categoria “Innovation of the Year” , “Lumea ta” – Carla’s Dreams feat. Loredana,), iar DoP Bogdan Daragiu (INNA – “Spre mare”, INNA – Rock the Roof Venice Beach, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono – “Kiss You”) şi urmează să fie lansat în următoarele două săptămâni.

 

 Ascultă piesa aici.