Lorina şi Chris Thrace lansează single-ul „Atunci când mă iubeai”

De: Nicoleta Nicolae / 05.02.2015, 07:00
Lorina şi Chris Thrace lansează single-ul „Atunci când mă iubeai
Lorina lansează single-ul "Atunci când mă iubeai", iar colaborarea cu Chris Thrace se datorează unui concurs desfăşurat pe reţelele de socializare.

Versurile compuse de către Chris Thrace au fost cele câştigătoare şi cele care s-au potrivit cu genul muzical şi povestea piesei „Atunci când mă iubeai”.

„Am înregistrat piesă la sfârşitul anului trecut, dar a durat ceva până să ne decidem cum trebuie să sune varinta finală, pentru că în urma concursului am primit foarte multe e-mail-uri de la oameni care au depus un efort să compună o strofă cât mai potrivită, atât ca mesaj, cât şi că linie melodică. M-a bucurat mult faptul că au fost receptivi şi deschişi pentru colaborare şi sunt foarte mulţumită de rezultat. ‘Atunci Când Mă Iubeai’ este o piesă plină de dragoste şi pasiune“, declară Lorina.

Dacă în 2014 lansa piesa „Away from home” produsă de către Rassada Music, single-ul „Atunci când mă iubeai” este o nouă colaborare a Lorinei cu producătorul Radu Sârbu, care a semnat piesa alături de Sârbu Ana şi Cristian Tarcea.

Lorina, pe numele său adevărat Florina Nitulescu, a participat la primul sezon de la Vocea României, unde alături de Ştefan Stan a interpretat piesa „One Reason”. Mai mult, artistă a colaborat cu DJ Layla pentru single-ul „Searching 4 love”.