Loteria Română, în impas. Serverele companiei s-au defectat

Apropo.ro / 14.10.2012, 10:00
Loteria Română, în impas. Serverele companiei s-au defectat
Serverele Loteriei Române nu au funcționat, sâmbătă, între orele 12.00 și 17.00, și niciuna dintre cele 2.000 de filiale din toată țara ale companiei nu au putut vinde bilete.

Serverele Loteriei Române nu au funcționat, sâmbătă, între orele 12.00 și 17.00, interval în care niciuna dintre cele 2.000 de filiale din toată țara ale companiei nu a putut elibera bilete pentru extragerile programate duminică.

Avem două servere, dintre care unul nu funcționa pentru că avea ventilatorul defect. Al doilea s-a stricat la ora 12.00 și, din acel moment, agențiile loto nu au mai putut vinde bilete pentru extragerile de duminică„, a spus Sorin Constantinescu, consilier de imagine al directorului general al Loteriei Române.

Constantinescu a precizat că de tot ceea ce ține de servere și de mentenanța acestora se ocupă grupul grecesc Intralot și că reprezentanții Loteriei Române nu au acces la acestea.

Reprezentanții firmei de mentenanță au venit la 14.30 și în jurul orei 17.00 a început să funcționeze unul dintre servere. Din acel moment, oamenii au putut cumpăra din nou bilete„, a mai spus Sorin Constantinescu.

Citește mai multe detalii despre Loteria Română nu a putut vinde niciun bilet pentru extragerile de duminică între orele 12.00 și 17.00: „Pierderile sunt însemnate”, pe Mediafax.ro