Loteria Română organizează extragere specială de Paște

De: Carmen Ulian / 11.04.2014, 09:45
Loteria Română organizează extragere specială de Paște
Loteria Română pune la bătaie 595 de premii în valoare totală de 370.000 de lei în cadrul Loteriei Sărbătorilor de Paști!

Loteria Română, continua tradiția și lansează și în acest an, pentru Sărbătorile Pascale o nouă serie de loterie pasivă.

Pentru „LOTERIA SĂ‚RBĂ‚TORILOR DE PAȘTI” Loteria Romana pune la bătaie 595 de premii în valoare totală de 370.000 lei.

Jucătorii au șanse duble de câștig pe parcursul desfășurării celor două etape la care pot participa cu bilețele pe care le pot găsi în toate agențiile loto. Taloanele verzi și cele portocalii fac posibilă câștigarea unui premiu în aceeași zi atât pe plan local, în etapa I care se desfășoară în zona unde este arondata agenția la care se joacă biletul, cât și la București unde are loc etapă a II-a a tragerii finale:

NORME LOTERIA SĂ‚RBĂ‚TORILOR DE PAȘTI

ETAPA I în care tragerea taloanelor verzi va avea loc pe plan local în 24 aprilie

– 45 câștiguri a câte 3.000 de lei fiecare (respectiv 9 zone x 5 câștiguri a câte 3.000 de lei fiecare)

– 90 câștiguri a câte 500 de lei fiecare (respectiv 9 zone x 10 câștiguri a câte 500 de lei fiecare)

– 450 câștiguri a câte 200 de lei fiecare (respectiv 9 zone x 50 de câștiguri a câte 200 de lei fiecare)

ETAPA a II a în care tragerea taloanelor portocalii va avea loc la București pe 24 aprilie

loto paste

La TRAGEREA FINALĂ‚ Loteria Română oferă celor mai norocoși 10 participanți la joc câștiguri în valoare de câte 10.000 de lei.

Participarea se face pe baza biletelor „Loteria Sărbătorilor de Paști” care pot fi achiziționate din agențiile loto. Prețul unui bilet este de numai 2,5 lei.

Biletul de loterie pasivă „Loteria Sărbătorilor de Paști” este format din două părți principale: biletul de joc propriu-zis (partea care rămâne la participant) și talonul care este format la rândul lui din 2 părți: talonul VERDE și talonul PORTOCALIU.

Cu talonul VERDE jucătorii participa la prima etapă a extragerilor, în care vor fi atribuite câștigurile în valoare de 3.000, 500 și 200 de lei, pentru fiecare zonă în parte precum și Municipiul București.

Cu talonul PORTOCALIU jucătorii participa la a doua etapă a extragerilor în care vor fi atribuite cele 10 câștiguri cu valoare unitară de 10.000 lei.

Pentru a participa la extragerile „LOTERIA SĂ‚RBĂ‚TORILOR DE PAȘTI”, jucătorii au obligația să înscrie atât pe talonul VERDE cât și pe talonul PORTOCALIU toate datele personale de identitate solicitate, în mod corect, lizibil și fără ștersături. Jucătorii vor depune taloanele completate, separat, în cele două urne pregătite special în agențiile loto până la data de 20 aprilie.

Extragerile pentru TALOANELE VERZI vor avea loc concomitent, în nouă orașe, în dată de 24.04.2014, după cum urmează:

– În CLUJ NAPOCA: pe baza taloanelor colectate în Zona 1 – CLUJ (din care fac parte județele: Maramureș, Satu Mare, Bistrița Năsăud, Sălaj, Cluj și Alba)

– în IAȘI: pe baza taloanelor colectate în Zona 2 – IAȘI (din care fac parte județele: Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Vaslui,)

– în BRAȘOV: pe baza taloanelor colectate în Zona 3 – BRAȘOV (din care fac parte județele: Brașov, Sibiu, Mureș, Harghita și Covasna)

– în GALAȚI: pe baza taloanelor colectate în Zona 4 – GALAȚI (din care fac parte județele: Galați, Bacău, Vrancea, Brăila și Buzău)

– în TIMIȘOARA: pe baza taloanelor colectate în zona 5 – Timișoara (din care fac parte județele: Timiș, Arad, Bihor, Caras Severin și Hunedoara)

– în Craiova: pe baza taloanelor colectate în zona 6 – Craiova (din care fac parte județele: Dolj, Mehedinți, Gorj, Vâlcea și Olt)

– în Ploiești: pe baza taloanelor colectate în zona 7 – Ploiești (din care fac parte Prahova, Dâmbovița, Argeș, Teleorman și Giurgiu)

– în Constantă: pe baza taloanele colectate în zona 8 – Constantă (din care fac parte Constantă, Călărași, Tulcea și Ialomița)

– în București: pe baza taloanelor în zona 9 – (din care fac parte cele 6 sectoare și județul Ilfov)

Extragerile pentru TALOANELE PORTOCALII pentru desemnarea câștigătorilor celor 10 premii a câte 10.000 de lei, vor avea loc la București tot în 24.04.2014.

Detalii suplimentare cu privire la acest nou joc sunt disponibile pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, în revista „Loto Prono” precum și în agențiile loto.