Loturile de gimnastica pentru JO-2004

Apropo.ro / 04.08.2004, 10:14
Loturile de gimnastica pentru JO-2004
Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastica (FRG) a aprobat, marți, componența celor doua loturi, feminin și masculin, care vor participa la Jocurile Olimpice de la Atena, a declarat secretarul general al FRG, Adrian Stoica. Lotul feminin este compus din

Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastica (FRG) a aprobat, marți, componența celor doua loturi, feminin și masculin, care vor participa la Jocurile Olimpice de la Atena, a declarat secretarul general al FRG, Adrian Stoica.

Lotul feminin este compus din Catalina Ponor, Daniela Sofronie, Monica Roșu, Oana Ban, Andreea Munteanu și Alexandra Eremia. Gimnastele Floarea Leonida și Silvia Stroescu, care s-au aflat în pregatire cu lotul olimpic, nu vor face deplasarea la Atena. Lotul feminin de gimnastica va fi însoțit de antrenorii Octavian Belu, Mariana Bitang și Lucian Sandu.

Lotul masculin este compus din Marius Urzica, Marian Dragulescu, Ioan Suciu, Dan Potra, Razvan Șelariu și Daniel Popescu. Ceilalți trei gimnaști care au efectuat pregatirea cu lotul olimpic, Alin Jivan, Bogdan Orzața și Calin Nemeș Bufu, nu vor face deplasarea la Atena. Lotul masculin va fi însoțit de antrenorii Aurelian Georgescu, Adrian Sandu și Ștefan Gal.

Din delegația de gimnastica pentru JO-2004 fac parte și medicul Cristian Stoiciu, și asistenta medicala Margareta Turcu.

Antrenorul coordonator al lotului masculin de gimnastica, Dan Grecu, va face deplasarea la Atena în calitate de arbitru, fiind invitat de Federația Intrenaționala de Gimnastica. Alți oficiali români care vor arbitra în concursul olimpic de gimnastica sînt președintele FRG, Grigore Vieru (membru în juriul de apel - feminin), Anca Grigoraș (arbitru – feminin), Mircea Apolzan (arbitru – masculin), Adrian Stoica (președintele juriului de concurs - masculin). 

Mediafax