Louis Vuitton: Moda masculină în 2012 (Video)

De: Gabriela Voicu / 17.04.2012, 10:00
Louis Vuitton: Moda masculină în 2012 (Video)
Domni și nomazi totodată! Așa vor arăta barbații în acest an, dacă este să ne luăm după indicațiile Casei Louis Vuitton pentru primavară-vară 2012.

Domni și nomazi totodată! Astfel vor fi barbații în acest an, dacă este să ne luăm după indicațiile Casei Louis Vuitton pentru primavara-vara 2012.

Tendințele Louis Vuitton pentru primavară-vară 2012 este marcată de simțul practic al tânărului care călătorește des, în lumea modernă, de lux, dar și de un fel de spirit „forever young” într-o lume nomadă.

„La nivel simplist, colecția prezintă ideea de călătorie și sensul ei în lumea de azi”, își prezintă creatorul Kim Jones opera de artă, creată sub îndrumarea lui Mark Jacobs, amândoi „înregimentați” sub semnul faimoasei case de modă.

Laitmotivul masculin al mărcii este în acest sezon geanta, element din care se dezvoltă o mulțime de alte accesorii, de la sandalele din piele, până la curele asortate într-un mix de nuanțe.

Sezonul deschide și noi stiluri, respectiv rucsacurile franțuzești și gențile de weekend.

„Noutatea care stă la baza acestui sezon masculin marca Vuitton este pielea Nomade, o piele mult mai moale, disponibilă în culori precum oliv, burgundy sau tabac. N-ați mai văzut domni eleganți nomazi?”, au comentat cu umor reprezentanții LV.