Lovin regreta ca nu se mai transfera la Malaga

De: Mirel Mircea / 17.01.2008, 16:19
Lovin regreta ca nu se mai transfera la Malaga
Florin Lovin regreta ca nu se mai transfera la Malaga si spune ca motivul ratarii transferului sau a fost suma de transfer

Florin Lovin regreta ca nu se mai transfera la Malaga si spune ca motivul ratarii transferului sau la formatia spaniola a fost suma de transfer.

“Transferul meu la Malaga nu se va mai realiza, deoarece spaniolii nu plateau toata suma de transfer acum, ci doar o parte, urmand ca restul sa fie achitat in vara. As fi ipocrit sa spun ca nu mi-as fi dorit sa se intample, pentru ca la prima vedere se poate spune ca este Segunda Division, dar Malaga este pe primul loc, la 8 puncte de ultima pozitie promovabila. Era un pas important in cariera mea sa joc in Primera Division, dar asta este viata si mergem inainte. Asta a fost singura conditie a spaniolilor, dar clubul Steaua a spus ca se poate discuta doar daca se achita suma integral, la semnarea actelor”, a spus Lovin pentru siteul oficial al clubului Steaua.

„Personal, imi doream foarte mult sa se realizeze acest transfer, fiindca era foarte bine pentru mine din punct de vedere material. Pana la urma, prima decizie este a clubului. Imi este foarte greu sa trec peste asta, fiindca ma gandesc si la bani, si la viitorul familiei mele. Doar pentru asta muncim cu totii. Una este sa castigi 70-80 mii de euro in Romania si alta sa castigi 400-500 de mii de euro in Spania”, a mai declarat mijlocasul stelist.