Lovin si Badea sunt pe lista neagra a lui Lacatus

Apropo.ro / 08.07.2008, 09:37
Lovin si Badea sunt pe lista neagra a lui Lacatus
In lotul pe care Lacatus l-a deplasat la Flachau, nu se afla mijlocasul Florin Lovin, care a fost trimis la echipa secunda a clubului.

In lotul pe care Lacatus l-a deplasat la Flachau, in Austria, nu se afla mijlocasul Florin Lovin, care a fost trimis la echipa secunda a clubului.

Se pare ca acesta a fost inlaturat de Lacatus din cauza unor acte de indisciplina, jucatorul criticand la vestiare metodele de pregatire ale tehnicianului stelist, informeaza Prosport.

Este asteptat ca in cursul zilei de astazi, Gigi Becali sa faca o vizita fulger in cantonamentul echipei pentru a pune la punct lucrurile.

Un alt jucator care ar putea parasi Steaua in pauza competitionala este Vali Badea, Lacatus fiind nemultumit din cauza indisciplinei tactice a acestuia.

In urma cu ceva timp, Gigi Becali era cel care il critica pe atacantul Stelei si admitea ca acesta ar putea parasi clubulul din Ghencea.

"Ce sa-i fac lui Badea? Cand a fost titular ce a facut? Era unul din echipa de viitor a Stelei, dar nu a confirmat. Care e problema? Asta este Steaua! Cui nu-i convine poate sa plece!", a declarat Gigi Becali.

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Coman este liber sa plece de la Rapid

Coman este liber sa plece de la Rapid

Actionarul majoritar al Rapidului, Fathi Taher, a spus ca Dani Coman poate pleca in orice moment din Giulesti in caz ca isi gaseste un contract avantajos in strainatate. …

Goian este la mana lui Iuri Semin

Goian este la mana lui Iuri Semin

Igor Surkis, patronul celor de la Dinamo Kiev, a spus ca va inainta o oferta clubului Steaua, pentru fundasul Dorin Goian, numai in cazul in care antrenorul echipei, Iuri…

DNA-ul poate scoate Steaua din Europa! Ce parere ai?

DNA-ul poate scoate Steaua din Europa! Ce parere ai?

Federatia Romana de Fotbal va relua judecarea "cazului valiza" pe baza probelor DNA, care vor deveni publice dupa ce dosarul va ajunge in justitie. Daca Steaua…

Lobont si Moti au fost blocati de Rednic

Lobont si Moti au fost blocati de Rednic

Dupa meciul amical castigat de Dinamo, cu scorul de 2-1, in fata francezilor de la FC Nantes, antrenorul cainilor, Mircea Rednic, era multumit de evolutia jucatorilor sai…

Jocul zilei

Clipul zilei

Electric Man Claxonatul interzis!
Lupta pentru a deveni cel mai puternic Stickmen din univers Cuvinte cheie: funny claxon speriat masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto