Lovitura James Blunt

Apropo.ro / 09.01.2006, 11:11
Lovitura James Blunt
Este considerat una dintre revelațiile anului 2005 pe plan internațional. James Blunt a lovit, și a facut-o puternic de tot! "You're beatiful" ne-a absorbit urechile la toate posturile de radio, iar videoclipul în care el își așeaza, ca în armata, toate lucrurile

Este considerat una dintre revelațiile anului 2005 pe plan internațional. James Blunt a lovit, și a facut-o puternic de tot! „You’re beatiful” ne-a absorbit urechile la toate posturile de radio, iar videoclipul în care el își așeaza, ca în armata, toate lucrurile cu o grija de-adreptul enervanta ne-a luat cu asalt televizoarele.

Topurile l-au ținut saptamani la rand pe primele locuri, rafturile din magazine trebuiau mereu reîncarcate cu albumul lui de debut. Pe scurt, putem spune ca James Blunt a creat o mica isterie cu vocea lui pițigaiata și subțire, cu versuri pe care i le-a dedicat-o fostei lui iubite.

Din fericire pentru noi, James a mai lansat un single, „High” care se apropie însa cam de aceeași isterie.

Pana și James susține ca face fața cu greu acestui succes fulminant!… James s-a nascut într-o familie dura, în care toți barbații au urmat calea militara. La el în casa nu se asculta nici un fel de muzica deoarece tatal lui era de parere ca orice muzica, inclusiv cea clasica, este de fapt un zgomot inutil și deloc necesar. Singurele melodii pe care le-a ascultat în copilarie, dupa cum a povestit, au fost „Happy Birthday” și „Silent Night”.

La 14 ani a reușit sa se mai îndeparteze puțin de strictețea din casa și a pus mana pe o chitara și a facut tot posibilul sa învețe cat mai multe despre muzica, apucandu-se de compus. Cum era tradiția, toți ai lui se așteptau ca James sa urmeze și el armata.

Citește mai multe despre James Blunt numai în

Tags: