Low Deep T lansează un nou clip în România, “Got 2 find love”

Apropo.ro / 29.10.2014, 11:59
Low Deep T lansează un nou clip în România, “Got 2 find love”
Low Deep T, celebrul interpret al super hitului “Casablanca”, revine pe piaţa muzicală din România cu un nou single, “Got 2 find love”, lansat împreună cu MediaPro Music.
 
 
Nouă piesă este una de dragoste, limbajul universal al oamenilor. “Am călătorit prin toată lumea, am avut concerte în nenumărate ţări şi am observat că toţi vorbim aceeaşi limbă, a dragostei. Toată lumea are nevoie de iubire, eu încă o mai caut, şi astfel am decis să lansez această melodie”, a spus Low Deep T.
 
“Got 2 find love” beneficiază şi de un videoclip incendiar, filmat în Tunisia, sub coordonarea lui Majdi Smiri, un cunoscut regizor tunisian.
 
 
 
 
Filmările s-au desfăşurat în două locaţii: Sidi Bou Said, una dintre cele mai vechi şi renumite staţiuni de pe coasta nord-africană a Mediteranei, şi Ben Arous.
 
“Am filmat în august, iar temperatura depăşea 44 de grade Celsius! A fost extrem de cald. După două zile de filmare m-am întors în Londra, însă când am văzut rezultatele, nu am fost mulţumit de unele cadre din clip, aşa că am zburat înapoi în Tunisia şi am refăcut anumite secvenţe”, a mai spus artistul.
 
Puteţi urmări aici noul videoclip Low Deep T – “Got 2 find love”: