LP şi Asaf Avidan la Full Moon Live

De: Cătălina Matei / 25.08.2016, 15:33
LP şi Asaf Avidan la Full Moon Live
Luna plină de pe 16 septembrie anunţă un weekend când toate merg din plin.

Noua senzaţie LP cântă în premieră la Bucureşti, iar Asaf Avidan revine cu un concert acustic emoţionant cu piesele care l-au făcut faimos la Full Moon Live, pe 16-17 septembrie, pe scena Arenelor Romane. Li se vor alătura Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia şi Imagination Orchestra. Organizator: Events.

 

Vineri, 16 septembrie

DJ SET

YELLLOW (RO)

DJ SET

LUCIA (RO)

DJ SET

ASAF AVIDAN (ISR)

 

Sâmbătă, 17 septembrie

DJ SET

Imagination Orchestra (RO)

DJ SET

MOONLIGHT BREAKFAST (RO)  

DJ SET

LP (USA)

LP

LP cântă rock, pop, indie rock, indie pop şi alternative rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat “Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre mulţi alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher. Hit-ul care a propulsat-o peste hotarele americane este “Lost on you”, lansat în iunie 2016. Alături de single-ul “Muddy Waters”, vor face parte din cel de al patrulea album anunţat semnat de LP.

ASAF AVIDAN

Cântăreţul israelian de muzică folk-rock născut în Ierusalim, dar crescut în Jamaica şi New York, şi-a lansat E.P.-ul de debut, „Now that you’re leaving” în 2006, după o despărţire dureroasă care i-a inspirat drumul muzical. Porneşte o colaborare cu trupa The Mojos în concertele live. Primul său album, “The Reckoning”, a fost lansat în 2008, urmat de „Poor Boy/Lucky Man” în 2009. Cu ajutorul casei de discuri Sony/Columbia cele două albume au fost relansate şi în Europa în 2010, respectiv 2011. În 2012, fragmente din melodia „Reckoning Song” au fost folosite de DJ-ul Wankelnut pentru remix-ul „One Day„, care a devenit un hit internaţional care l-a împins pe Asaf pe poziţii fruntaşe în topurile din Germania, Austria şi Elveţia. În acelaşi an şi-a lansat albumul “Different Pulses”, urmat în 2015 de al doilea album solo, “Gold Shadow”. După cel de al treilea album creat împreuna cu The Mojos, “Through the Gate”, ambele părţi au pornit proiecte pe cont propriu. Asaf Avidan şi-a croit drum prin lume cu o serie de concerte acustice, concept cu care a venit şi în România în 2014. Israelianul cu bunici români a fost foarte încântat să viziteze locurile în care ar fi putut trăi şi unde ar fi putut avea o altă viaţă.

LUCIA

Lucia şi-a făcut debutul la 18 ani cu cover-ul piesei “Silence” a celor de la The MOOoD. Versiunea ei a atins peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar muzica şi stilul ei s-au bucurat de atenţie din partea site-urilor de specialitate. În iunie 2012, Lucia a semnat cu Global Records. În august 2012 a susţinut primul concert important reprezentând muzica românească la Summer Well Festival. Al doilea single, lansat tot în august, “Me over you”, i-a adus comparaţii cu Adele sau Regina Spektor, iar pe 6 noiembrie 2015 şi-a lansat albumul “Silence”.

MOONLIGHT BREAKFAST

Trupa a luat naştere prin întâlnirea solistei Christie cu producătorul Bazooka. Cei doi s-au căsătorit între timp, iar copilul lor adoră scena. Pianistul şi chitaristul Adita a întregit trupa. Moonlight Breakfast a apucat exact 5 repetiţii înainte de primul lor concert, şi nu a fost vorba despre un club underground, ci despre deschiderea concertului celor de la Jamiroquai, unde au cântat pentru o mulţime de 35.000 de oameni. Mulţumită spectacolului lor ameţitor, au trecut testul şi de atunci au susţinut concerte prin toată lumea. Au lansat primul lor album „Shout“, care adună laolaltă toate influenţele lor muzicale. 

YELLLOW

Formată în ianuarie 2010, trupa Yelllow se localizează ca stil în zonele electro, trip-hop, experimental, pop şi alternative. Scena este locul de joacă al celor patru membri:  Andi (claviatură, samples & FX), Luiza (voce), Radu (bass) şi Alex (tobe). Sunt o fuziune a două concepte opuse: ţipăt (digital, ascuţime) şi scăzut (bass, down tempo), însumând, de asemenea, luminozitatea, optimismul şi fericirea culorii pe care o reprezintă. Single-urile „Crimson”, „Scream” şi „Word Around Town” le dau aripi să continue să facă ceea ce iubesc.

IMAGINATION ORCHESTRA

Un grup format din tineri muzicieni de excepţie, conduşi de excelentul saxofonist Cătălin Milea, Imagination Orchestra îşi urmează instinctul de a face muzică prin imaginaţie, improvizaţie, compoziţie sau învăţare colectivă, interacţiune şi studiul ritmurilor non-europene (indiene şi africane), etc. IMO interpretează cu virtuozitate compoziţii proprii, creează sonorităţi inedite şi improvizaţii spectaculoase. Iniţiatorul şi „conductorul” acestui adevărat big band de tip nou este saxofonistul şi compozitorul Cătălin Milea, unul dintre cei mai activi şi creativi artişti din generaţia sa. 

Abonamentele pentru ambele zile costă 199 lei. Presale: primele 300 de abonamente, la preţul de 179 lei, intră direct în Golden Ring. Ofertă promoţională disponibilă în limita a 300 de abonamente, până pe 31 august inclusiv. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, hipermarketurile Carrefour şi benzinăriile OMV). Abonamentele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din bd. I.C.Bratianu, nr.6.