Luana Ibacka întinereşte cu fructe de mare

De: Cătălina Matei / 07.02.2012, 07:00
Luana Ibacka întinereşte cu fructe de mare
Luana Ibacka, prezentatoarea emisiunii “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, de la Prima TV, va împlini anul acesta 45 de ani. Iată ce face Luana pentru a arăta impecabil.

„Sunt în preajma atâtor oameni care se ocupă de medicină naturistă, de homeopatie, de frumuseţe prin chirugie şi prin tratamente de salon, încât ar fi păcat sănu aplic acolo unde consider, câte ceva din noutăţile acestor domenii. Iarna, mă preocup în special de elasticitatea pielii, adică de colagen, el fiind cel care, asemeni adezivului, lipeşte ţesuturile şi celulele între ele. Colagenul este o proteină care se găseşte în proporţie de 70% în piele. Alături de cheratină şi elastină, el asigură o piele fermă, perfect întinsă, creionând un aspect tânăr. Deci caut creme şi serumuri, măşti şi tratamente care aduc colagenul în piele mea, citind cu atenţie pe prospect”, spune Luana Ibacka de la Prima TV.
„Întrucât nu am făcut injecţii cu botox, nu mă simt pregătita decât pentru o mezoterapie sau o fină injectare cu colagen, în primăvara probabil. Până atunci, mă folosesc de ce ofera alimentaţia ca aport de colagen, respectiv consumul de fructe de mare precum creveţi sau homari, carnea de pui sau de miel dar şi fructe şi legume bogate în vitamina C, care ajută la menţinerea elasticităţii, stimulând producerea de colagen”, mărturiseşte Luana Ibacka, pe care o puteti vedea în fiecare săptămână, în programul tv „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!„, duminică, la Prima TV.