Luana Ibacka şi-a refăcut viaţa, după căsnicia cu Cabral! Cine este iubitul ei mai tânăr

De: Cristiana Trifu / 12.02.2018, 15:10

Luana Ibacka şi-a refăcut viaţa, după căsnicia cu Cabral! Cine este iubitul ei mai tânăr
Luana Ibacka şi-a refăcut viaţa, după căsnicia cu Cabral! Fosta soţie a vedetei Pro tv se iubeşte cu Dragoş Samoil, un profesor de tango.

Dragoş Samoil este un dansator profesionist specializat în tango argentinian şi dans contemporan, care a reuşit să ajungă la inima fostei neveste a lui Cabral, să o cucerească şi să devină o pereche şi pe ringul de dans.

Interesant este faptul că diferenţa de vârsta dintre Luana şi actualul ei iubit, Dragos, este tot de 11 ani, la fel ca cea dintre ea si fostul soţ, Cabral Ibacka.

„A fost diferenta de 11 ani intre mine si Cabral. Cand am avut o relatie cu el nimeni nu privea persoanele de culoare, nu era focus pe ele. Toata trairile noastre nu erau in vazul lumii. Am o preferinta sa fie mai tineri barbatii, imi place sa lucrez cu tineri si nu ma gandesc la partea erotica pentru ca sunt mult mai multe parti bune. Cand am implinit 30 de ani mi se parea ca am imbatranit si ca nu am realizat nimic pana atunci. Imi doream insa un barbat energic si asa l-am atras in universul meu pe Cabral”, declara Luana Ibacka.