Luare de ostatici, cu toporul, într-un oficiu poștal din Drumul Taberei

Apropo.ro / 30.10.2012, 11:30
Luare de ostatici, cu toporul, într-un oficiu poștal din Drumul Taberei
Un bărbat înarmat cu un topor și un cuțit a intrat, marți dimineața, într-un oficiu poștal de pe strada Romancierilor din cartierul bucureștean Drumul Taberei.

Marți dimineața, un oficiu poștal din Romancierilor, cartierul Drumul Taberei, care era aglomerat la orele dimineții, a fost luat cu asalt de către un bărbat înarmat cu un topor și un cuțit.

Acesta a început să îi amenințe pe toți cei prezenți, care au devenit, ulterior, ostaticii săi.

Trupele din cadrul Poliției Capitalei au reușit să intre în oficiul poștal din sectorul 6 și să îl dezarmeze pe bărbatul care intrase cu toporul.

Incidentul s-a petrecut într-un oficiu poștal de pe strada Romancierilor, unde bărbatul înarmat cu un topor și un cuțit a început să amenințe persoanele aflate acolo, nepermițându-le să iasăa declarat coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița.

El a precizat că la fața locului au fost trimise echipaje SMURD. Nicio persoană care se afla în poștă la acea oră nu a fost rănită, ci doar au tras o sperietură groaznică.

Din primele declarații s-a aflat că atacatorul ar fi dorit să vorbească cu reprezentanții presei. Agresorul se numește Florin Niedbala, are 34 de ani, și a venit la București de două zile, din Vâlcea.

Acesta vroia să discute cu jurnaliștii și cerea „alipirea României de Moldova” și „taxe ca în Italia”. Bărbatul este audiat la Secția 25 de Poliție. De asemenea, polițiștii audiază mai mulți martori, aceștia dând declarații despre incidentul care a avut loc în oficiul poștal din Sectorul 6 al Capitalei.