Luca Niculescu a filmat în cea mai călduroasă zi din an

Apropo.ro / 07.09.2012, 06:00
Luca Niculescu a filmat în cea mai călduroasă zi din an
Din 16 septembrie, de la 18.30, Digi24, singura televiziune de stiri care emite în format ful HD, dă startul campaniei “România Din Interior”, o campanie prin care se atrage atentia asupra resurselor naturale pe care România le are si care nu sunt bine folosite.

Vedetele Digi24 susţin campania emisiunii „Din interior” si au filmat o serie de promo-uri în locatii deosebite din tară.
Luca Niculescu, prezentatorul emisiunii „24 într-o oră”, a îndurat canicula pentru a se alătura colegilor în efortul de promovarea a campaniei Digi24.

Luca Niculescu„Pentru mine, care sunt citadin convins, orice filmare în afara orasului este o aventură. Si aceasta a fost. Probabil că am filmat într-una dintre cele mai călduroase zile din an si, desi prevăzuserăm să începem filmarea dimineata, nu am reuşit decât după ora 13.00. Asta pentru că ia timp să găseşti locul ideal: trebuia un peisaj cu stuf, dar si degajat, cu pasari, dar nu in exces etc. Ca urmare, am avut toate avantajele si dezavantajele filmatului in exterior- adica am găsit acel loc- dar a trebuit să reluăm filmarea de multe ori pentru că fie ţi se aşeza o libelulă pe mână, fie broaştele orăcăiau prea tare, fie trecea o pasăre prea aproape. Am avut însă parte de o echipă de filmare simpatică şi profesionistă, care nu a fost deranjată de prea desele întreruperi şi reluări, unele din cauza prezentatorului care, distras de frumuseţea peisajului şi toropit de căldură, mai uita textul”, îsi aminteşte amuzat Luca Niculescu.