Lucescu a spus adio titlului

Apropo.ro / 26.04.2004, 08:47
Lucescu a spus adio titlului
Antrenorul echipei Beșiktaș, Mircea Lucescu, a declarat, duminica, dupa meciul pe teren propriu cu Fenerbahce, scor 1-3, ca formația pregatita de Christoph Daum a meritat sa învinga. "Felicit echipa Fenerbahce. A fost un meci bun. Am avut numeroase ocazii de gol și

Antrenorul echipei Beșiktaș, Mircea Lucescu, a declarat, duminica, dupa meciul pe teren propriu cu Fenerbahce, scor 1-3, ca formația pregatita de Christoph Daum a meritat sa învinga.

„Felicit echipa Fenerbahce. A fost un meci bun. Am avut numeroase ocazii de gol și consider ca am jucat bine, dar am facut trei greșeli incredibile în aparare și am fost învinși. Fenerbahce a meritat victoria și este în continuare pe primul loc în clasament”, a spus Lucescu.

Tehnicianul român a afirmat ca portarul Oscar Cordoba a fost faultat la faza în urma careia Fenerbahce a înscris primul gol al meciului. „A trebuit ca lui Cordoba sa i se faca o injecție la pauza pentru a putea juca în repriza secunda. Daca el ar fi respins însa mingea cu pumnul la acea faza, nu ar mai fi fost faultat. La al doilea gol, am pierdut într-un mod inexplicabil mingea la centrul terenului, iar al treilea gol l-am daruit adversarilor”, a menționat Lucescu.

 Întrebat de un jurnalist prezent la conferința de presa daca va demisiona, Mircea Lucescu a raspuns: „Contractul meu este valabil înca doi ani, dar daca vreți voi, pot demisiona”.

Adrian Ilie a marcat un gol în meciul pierdut de echipa sa, Beșiktaș, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-3 (0-1), în fața formației Fenerbahce.

Ilie, care a fost introdus în joc în minutul 59, în locul lui Yasin Sulun, a înscris în minutul 90. La echipa antrenata de Mircea Lucescu, Daniel Pancu a evoluat pe toata durata meciului.

Pentru Fenerbahce au înscris Serhat Akin ’33, ’58 și Tuncay Șanli ’60.

Clasament: 1. Fenerbahce – 70 puncte, 2. Trabzonspor – 68 p, 3. Beșiktaș – 62 p.

Mediafax