Lucescu acuza presa de spionaj în favoarea echipelor adverse

Apropo.ro / 20.02.2004, 10:32
Lucescu acuza presa de spionaj în favoarea echipelor adverse
Antrenorul formației Beșiktaș, Mircea Lucescu, a acuzat presa din Turcia de spionaj în favoarea echipelor adverse, insinuînd ca Fenerbahce este gruparea care profita cel mai mult de acest lucru, a anunțat cotidianul "Star". "Reprezentanții presei filmeaza

Antrenorul formației Beșiktaș, Mircea Lucescu, a acuzat presa din Turcia de spionaj în favoarea echipelor adverse, insinuînd ca Fenerbahce este gruparea care profita cel mai mult de acest lucru, a anunțat cotidianul „Star”.

„Reprezentanții presei filmeaza antrenamentele mele tactice și dau aceste înregistrari echipelor adverse. Nimeni din presa nu va mai putea asista de acum încolo la aceste antrenamente”, a precizat Lucescu.

Tehnicianul român a decis ca, începînd de miercuri, accesul jurnaliștilor la antrenamentele echipei sale sa fie interzis.

Potrivit cotidianului „Sabah”, Lucescu a declarat ca, în cazul în care atacantul Ahmed Hassan va primi o oferta de la alta echipa, îl va ajuta sa se transfere. „Ahmed Hassan se afla sub contract cu Beșiktaș pentru o perioada de un an și jumatate și viseaza sa joace în Anglia. Este fumos sa ai vise. Și eu aș vrea sa antrenez echipa Real Madrid, dar mi-am prelungit cu doi ani contractul cu Beșiktaș”, a adaugat Mircea Lucescu.

În prezent, Beșiktaș ocupa primul loc în clasament, cu 50 de puncte, la cinci puncte diferența de a doua clasata, Fenerbahce.

Mediafax