Lucescu: Pt. mine Liga a II-a nu este un pas înapoi, ci unul înainte

Apropo.ro / 28.05.2007, 09:08
Lucescu: Pt. mine Liga a II-a nu este un pas înapoi, ci unul înainte
Tehnicianul Razvan Lucescu, al carui contract cu FC Rapid a expirat la finalul acestui sezon, a declarat, dumninica seara, ca decizia de a antrena echipa FC Brașov în Liga a II-a nu este un pas înapoi, ci unul înainte. "Eu am o mare pasiune pentru acest sport. Uneori mi-a

Tehnicianul Razvan Lucescu, al carui contract cu FC Rapid a expirat la finalul acestui sezon, a declarat, dumninica seara, ca decizia de a antrena echipa FC Brașov în Liga a II-a nu este un pas înapoi, ci unul înainte.

„Eu am o mare pasiune pentru acest sport. Uneori mi-a ieșit așa cum mi-am dorit, alteori nu, dar am conștiința împacata ca am pus toata seriozitatea. Iar când ai pasiune nu mai ții cont ca e Divizia A sau Divizia B, trebuie sa te duci cu sufletul deschis ca sa poți reuși din nou. Nu este un pas înapoi ca merg în B, este un pas înainte. Poate parea un pas înapoi, având în vedere ca voi antrena în B, dar încercând sa faci ceva acolo este un pas înainte”, a spus Lucescu.

Referitor la faptul ca principalul acționar al FC Rapid, George Copos, înca mai spera ca el sa se razgândeasca și sa continue în Giulești, Lucescu a afirmat: „Domnul Copos nu are nici un rost sa mai spere, pentru ca se tergiverseaza niște lucruri și nu face bine niciunuia. Fiecare trebuie sa știe exact pe ce drum a pornit din acest moment. Nu e simplu ce este în sufletul meu, dar asta este”.

Tehnicianul a menționat ca gruparea giuleșteana va ocupa mereu un loc special în inima sa. „Este clar ca Rapid va avea un loc special în inima mea. Sa nu se uite ca am fost în Giulești și în poziția de conducator, chiar daca unii se fac acum ca uita. Dar atunci am fost în spatele lor și am ajutat ca toate lucrurile sa fie bine. Acești suporteri vor ramâne mereu în sufletul meu”, a precizat antrenorul.

Razvan Lucescu susține ca se va întoarce oricând la Rapid daca va fi nevoie de serviciile sale. „Ma voi întoarce la Rapid cu cea mai mare placere daca va fi nevoie de mine. Dar acum este un moment în care trebuie sa știi sa spui ‘La revedere’. I-am respectat întotdeauna pe cei care au fost în Giulești, am primit foarte mult de la ei, le mulțumesc și sigur ca oricând aș putea sa ma întorc. Important e ca viața mea de antrenorat, care mi-a adus pâna acum mari satisfacții, sa continue ascendent, pentru ca daca o iau în jos s-ar putea sa nu mai fie nevoie niciodata de mine aici”, a explicat Lucescu.

Jucatorii și membrii conducerii tehnice ai echipei Rapid împreuna cu suporterii giuleșteni au sarbatorit, duminica seara, câștigarea Cupei României pe stadionul Giulești – Valentin Stanescu. La festivitate a fost prezent și fostul atacant al echipei Rapid, Daniel Niculae, care a ridicat Cupa României deasupra capului la cerința antrenorului Razvan Lucescu.

Pe scena improvizata în fața peluzei a II-a a stadionului, tehnicianul le-a mulțumit fanilor pentru ajutorul pe care i l-au dat în cei trei ani petrecuți la Rapid. Suporterii i-au cerut insistent sa continue în funcția de antrenor principal scandând: „Razvan, nu pleca, Giuleștiul e casa ta”.

(Marius Țone, [email protected])
Mediafax