Lucescu ramane la Galatasaray

Apropo.ro / 19.12.2001, 08:42
Lucescu ramane la Galatasaray
Mircea Lucescu a declarat, marti, pe Aeroportul Interational Otopeni, inainte de a pleca spre Istanbul, ca nu il intereseaza oferta de a antrena echipa Sahtior Donetk. Lucescu a sosit, luni seara, la Bucuresti, unde, potrivit agentiei "Onefootball", s-a intilnit cu presedintele clubului

Mircea Lucescu a declarat, marti, pe Aeroportul Interational Otopeni, inainte de a pleca spre Istanbul, ca nu il intereseaza oferta de a antrena echipa Sahtior Donetk.

Lucescu a sosit, luni seara, la Bucuresti, unde, potrivit agentiei „Onefootball”, s-a intilnit cu presedintele clubului Sahtior Donetk, Viktor Prokopenko, care i-a facut o oferta pentru preluarea conducerii tehnice a echipei din Ucraina.

Tehnicianul român a negat faptul ca s-ar fi intilnit, la Bucuresti, cu presedintele clubului din Ucraina.

„Nu am purtat nici un fel de discutii si nici nu ma intereseaza. Dupa incidentele de saptamina trecuta de la Galatasaray am primit mai multe telefoane de la presedinti de cluburi din intreaga lume, care doreau sa ma angajeze. Nu se pune problema sa-mi schimb echipa in perioada aceasta”, a spus Lucescu.

Tehnicianul român a precizat ca isi va respecta contractul cu formatia Galatasaray Istanbul, care va expira la finalul acestui sezon. „Astept meciurile din Liga Campionilor. Este o competitie la care tin foarte mult si am facut mari eforturi ca sa ajung cu Galatasaray in faza aceasta”, a spus tehnicianul echipei turce.

Lucescu a fost condus la aeroport de fiul sau, Razvan.
Sursa: www.mediafax.ro