Lucescu refuza prelungirea contractului

Apropo.ro / 31.01.2002, 14:24
Lucescu refuza prelungirea contractului
Antrenorul roman Mircea Lucescu a refuzat din nou sa semneze o prelungire a contractului cu gruparea Galatasaray Istanbul, a anuntat, joi, cotidianul "Fotomac". "Mai intii trebuie sa cistigam campionatul Turciei. In plus, in luna martie, va fi aleasa noua conducere a clubului

Antrenorul roman Mircea Lucescu a refuzat din nou sa semneze o prelungire a contractului cu gruparea Galatasaray Istanbul, a anuntat, joi, cotidianul „Fotomac”.

„Mai intii trebuie sa cistigam campionatul Turciei. In plus, in luna martie, va fi aleasa noua conducere a clubului Galatasaray. Nu ar fi corect din partea mea sa semnez o prelungire a contractului inainte ca situatia clubului sa fie clarificata”, a declarat Lucescu.

Conducerea clubului Galatasaray i-a propus de doua ori in acest an lui Lucescu prelungirea contractului. Prima data gruparea turca l-a ofertat pe Lucescu in timpul turneului de pregatire din Antalya, dar tehnicianul roman a refuzat, spunind ca doreste mai intii sa castige campionatul Turciei cu Galatasaray.

Sursa:www.mediafax.ro