Lucescu: Rezultatul este meritat

Apropo.ro / 20.11.2005, 15:16
Lucescu: Rezultatul este meritat
Tehnicianul Razvan Lucescu a declarat, sâmbata, ca Rapid a meritat victoria în meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a XIII-a a Diviziei A, deoarece a controlat o mare parte din aceasta partida. "Am controlat mare parte din acest meci și chiar am fi putut face 2-0. Rezultatul este

Tehnicianul Razvan Lucescu a declarat, sâmbata, ca Rapid a meritat victoria în meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a XIII-a a Diviziei A, deoarece a controlat o mare parte din aceasta partida.

„Am controlat mare parte din acest meci și chiar am fi putut face 2-0. Rezultatul este meritat. În campionat ținem aproape de echipele de pe primele locuri, pentru a vedea ce se întâmpla. Este doar etapa a XIII-a, mai sunt 17 etape și încercam, cum putem, sa mergem cât mai departe în cele trei competiții. În condițiile în care noi am fost și dezavantajați și au fost și mai multe scandaluri…”, a spus Lucescu.

Lucescu spune ca, deși lipsa spectatorilor este un handicap, totuși Rapid are experiența din acest punct de vedere. „Am știut ca lipsa publicului poate fi un handicap și am fost mult mai atenți. Avem și experiența dupa meciul cu Poli Timișoara, din sezonul trecut, și cel cu Feyenoord, din Cupa UEFA, unde noi am fost cei avantajați”, a menționat Lucescu, care crede ca Dorinel Munteanu ar putea juca la orice echipa din România și azi, și peste un an.

Președintele Dinu Gheorghe crede ca este „trist, foarte trist” sa se joace fara spectatori și spune ca este pacat ca s-a ajuns aici.

Referitor la zvonul ca Daniel Niculae s-ar transfera la AEK Atena, Dinu Gheorghe a spus: „Are o oferta de la Poli AEK Fulgerul Bragadiru”.

Mediafax