Lucian Bute, campion mondial in patru runde!

Apropo.ro / 14.03.2009, 09:17
Lucian Bute, campion mondial in patru runde!
Lucian Bute l-a facut KO pe columbianul Fulgencio Zuniga, in repriza a patra a meciului desfasurat la Montreal.

Pugilistul roman Lucian Bute l-a facut KO pe columbianul Fulgencio Zuniga, in repriza a patra a meciului desfasurat la Montreal, in Canada, aparandu-si astfel, pentru a treia oara, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IB.

Bute are acum 23 de victorii, la profesionisti, din care 19 prin KO.

Romanul a castigat meciul prin KO tehnic, in minutul 2:25 din runda a patra, dupa ce l-a trimis la podea pe Zuniga cu o lovitura de stanga.

"Ii salut pe toti romanii. A fost o seara perfecta. A fost un meci asa cum mi-am dorit. M-am pregatit foarte serios cu antrenorul meu. L-am privit foarte serios pe Zuniga. Ma simt foarte bine aici la Montreal. Publicul m-a adoptat. Toti imi striga numele. Sint mindru de acest lucru. Sunt convins ca foarte multi romani s-au trezit pentru a fi alaturi de mine. Upercutul de stanga este arma mea favorita. M-am uitat foarte atent la meciurile lui Zuniga. Asta a fost planul nostru. Am fost din prima repriza concentrat. Este posibil sa boxez pe 19 iunie in Quebec. Am avut o discutie preliminara cu primarul din Quebec. Am asteptat sa se termine acest meci. Acum cred ca in urmatoarele zile vom discuta cu cei din conducerea clubului. Eu sunt deschis la orice meci si voi boxa oriunde. In cazul in care va castiga urmatorul lui meci, voi boxa in toamna cu Andrade. Imi doresc acest meci", a spus Lucian Bute, pe www.sport.ro.

Pe larg, despre victoria lui Lucian Bute, citeste Infosport.ro.

Sursa foto: Mediafaxfoto