Lucian Bute face nunta sâmbătă, cu 500 de invitați. Detalii despre nunta lui Bute

Apropo.ro / 14.06.2013, 09:00
Lucian Bute se căsătorește cu Elena Aprozeanu, sâmbătă, 15 iunie, apoi va pleca în Caraibe, în luna de miere.

Lucian Bute „Mister K.O.” se căsătorește sâmbătă, 15 iunie 2013, cu Elena Aprozeanu.

Ceremonia religioasă va începe la ora 17.00 și va fi oficiată de Arhiepiscopul Dunării de Jos, Înalt Prea Sfințitul Casian Crăciun, cei 500 de invitați sunt așteptați să petreacă la un complex de cinci stele din Galați.

Bute si Elena

Au fost rezervate trei hoteluri pentru musafirii mirilor, toate costurile fiind suportate de Lucian. Duminică după-amiază este programată o croazieră pe Dunăre doar pentru cei apropiați, care sper din tot sufletul să nu fie anulată din pricina viiturii anunțate la Galați chiar în weekend. Ne luăm de piept cu ea și tot nu renunțăm la această plimbare! Eu sunt gălățean și știu foarte bine cât de relaxantă este o astfel de ieșire cu vaporul, dar cu apele învolburate nu e de glumit„, a spus Rudel Obreja, un apropiat al lui Lucian Bute, pentru Ring.

Masa și dansul vor fi găzduite de un cort imens, amplasat pe trei din cele cinci terenuri de tenis ale luxosului complex.

Meniul va cuprinde atât feluri de mâncare tradiționale, cât și preparate sofisticate din bucătăria internațională, precum brânzeturi italiene, fructe de mare sau carpaccio de vită.

Bucătarul localului gălățean a dezvăluit care va fi meniul la nunta campionului. „Vom merge și pe bucătării tradiționale, și europene. La gustare vom aduce niște brânzeturi italiene asociate cu ouă de prepeliță, carpaccio de vită. La pește vom merge cu pește de Dunăre, plus un cocktail de fructe de mare și sparanghel. La felul al treilea am pregătit un turnedou rossini, iar la urmă va fi surpriza meniului tradițional. Noi am încercat să punem de toate pentru toți invitații. Nu ne-am decis încă la vinuri, dar le vom asocia bine„, a spus chef Dan Prodea, cel care se ocupă cu pregătirea meniului de nuntă. Și tortul de nuntă rămâne o surpriză.

costumul de mire

Și la Pechea, localitatea natală a lui Bute, se fac pregătiri. Cum strada unde se află casa lui Bute nu era asfaltată, edilii din Pechea au direcționat toți banii pentru reabilitare acesteia.

Ce să facem, am asfaltat strada spre el. Că atâta s-a putut. O să vină multe personalități. A fost până la el în poartă, că atâția bănuți am avut. Am avut 400.000 lei și am băgat pentru modernizare în strada Muncii„, a declarat, pentru monitoruldegalati.ro, viceprimarul Gheorghe Pîru. Jurnaliștii mai scriu că peste tot în Pechea se vopsesc garduri, se lustruiesc și se repară bănci.

lucian bute

Cununia civilă Lucian și Elena 

La nuntă, Lucian Bute va purta un costum semnat Alexandru Ciucu. Sportivul s-a sfătuit cu designerul în privința ținutei pentru nuntă.

Am stabilit împreună modelul pornind de la dorințele lui. Varianta finală cuprinde o redingotă neagră cu rever din brocart, pantalon negru și două cămăși albe. În timpul zilei, la gât va purta lavaliere, iar seara, papion. Mă bucur mult că a acceptat să îi fac și vesta după ce i-am precizat că nu trebuie neapărat să o poarte pe sub redingotă, ci să o îmbrace de la momentul dansului încolo. În felul acesta va fi în continuare elegant, dar mai liber în mișcări„, a povestit Alexandru Ciucu.

Lucian și Elena s-au cununat civil în urmă cu o săptămână, la Starea Civilă din Bușteni, în prezența familiei și prietenilor apropiați. Naș le-a fost primarul din Bușteni, Emanoil Savin, cel care a oficiat și cununia civilă.