Lucian Bute s-a căsătorit cu Elena Aprozeanu: „Acum sunt fericit”

Apropo.ro / 16.06.2013, 11:00
Pugilistul Lucian Bute și soția lui, Elena, s-a căsătorit religios, sâmbătă seară, la Biserica "Sfinții Împărați Constantin și Elena" din Galați, ceremonia fiind oficiată de către Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian Crăciun.

Pugilistul a spus că este fericit și se simte împlinit din toate punctele de vedere, iar nunta sa reprezintă „cel mai important meci” din viața sa și „cea mai frumoasă centură” pe care o putea câștiga.

Bute si Elena

Mă simt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu, acum sunt fericit și mă simt împlinit din toate punctele de vedere. Am o soție cu care sunt împreună de opt ani și pe care o iubesc foarte mult. E cea mai frumoasă zi din viața mea și cea mai frumoasă centură pe care puteam să o câștig„, a spus Lucian Bute, la finalul ceremoniei religioase oficiată la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Galați.

Bute si Elena

„Am fost extrem de emoționat. Am plâns. E cel mai important meci din viața mea, pe care l-am și câștigat„, a mai spus Bute, care a precizat că împreună cu soția sa va petrece luna de miere în Caraibe.

Citește mai multe detalii despre nunta lui Lucian Bute cu Elena Aprozeanu, pe Mediafax.ro