Lucian Bute se însoară anul viitor

De: Gabriela Voicu / 26.06.2012, 09:59
Lucian Bute se însoară anul viitor
Fostul campion mondial la box profesionist, Lucian Bute, a cerut-o în căsătorie pe logodnica sa, Elena Aprozeanu, iar nunta va avea loc vara viitoare.

Lucian Bute (32 de ani), fost campion mondial la box profesionist, va face nuntă mare cu logodnica sa, Elena Aprozeanu (28 de ani). Acesta a cerut-o deja în căsătorie și îi va cununa primarul Emanoil Savin.

Lucian Bute are o relație cu Elena de mai bine de șapte ani. Bute ar fi cerut-o în căsătorie pe Elena la puțin timp după meciul pe care l-a pierdut în fața britanicului Carl Froch, prin KO, pe 26 mai, la Nottingham, luptă la care a asistat și iubita lui.

Lucian Bute și Elena Aprozeanu

„Planul lui este să se căsătorească anul viitor. Nu știu exact dacă a cerut-o în căsătorie pe Elena, dar e foarte posibil ca el să fi făcut și acest pas. Relația cu Elena datează de multă vreme și amândoi se înțeleg din priviri”, a declarat o sursă pentru Libertatea.

Lucian Bute pleacă astăzi în Canada, la Montreal, după vacanța petrecută acasă, la Galați.

Nașul de cununie al lui Lucian Bute va fi bunul său prieten Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni. „Atunci când Lucian va decide să facă acest pas, pentru mine va fi o reală bucurie să-i fiu naș. Îi voi organiza o nuntă ca-n povești. Ca pentru un mare campion!”, a declarat Savin cu ceva timp în urmă.