Lucian Ionescu îl imită pe Michael Jackson:“S-a lăsat cu multă transpiraţie, dureri de glezne şi genunchi, chiar şi cu un torticolis”

De: Cătălina Matei / 23.12.2016, 11:13
Lucian Ionescu îl imită pe Michael Jackson:“S-a lăsat cu multă transpiraţie, dureri de glezne şi genunchi, chiar şi cu un torticolis”
Pentru marea finală a show-ului „Te cunosc de undeva!” de sâmbătă, 24 decembrie, ora 20.00, Lucian Ionescu, concurentul considerat revelaţia acestui sezon, a ales personajul suprem al muzicii internaţionale, Michael Jackson. Iar pregătirea acestui rol i-a dat destul de multe bătăi de cap.

E foarte greu să cânţi într-un ritm şi să dansezi într-un alt ritm, pentru că asta a trebuit eu să fac. În plus, trebuia să mă mişc încontinuu. Nu m-am simţit în zona mea de confort nici în ceea ce priveşte partea vocală, pentru că Michael cânta într-un registru care mie nu-mi este la îndemână, mai piţigăiat. De asemenea, coregrafia a fost foarte grea. A fost nevoie să o repet zilnic, acasă, câte o oră şi jumătate. Mă filmam cu telefonul, pentru ca apoi să corectez greşelile. S-a lăsat cu multă transpiraţie, dureri de glezne şi genunchi, chiar şi cu un torticolis”, spune Lucian Ionescu.

În gala de sâmbăta aceasta, care va desemna câştigătorul celui de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor, Lucian Ionescu va duce “bătălia” pentru marele premiu alături de Maria Buză şi Pepe, Nico, Adina Răducan şi Şerban Copoţ.

Care dintre ei va fi marele câştigător, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 20.00, în finala celui de-al zecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.