Lucian Mitrea, surprins in compania unei blonde

Apropo.ro / 28.10.2011, 14:05
Lucian Mitrea, surprins in compania unei blonde
Sotul Andreei Banica, Lucian Mitrea, are mari probleme cu femeile care ii calca pragul casei. Afla de ce!

Sotul cantaretei Andreea Banica este impresarul Lucian Mitrea. Prin natura meseriei sale, omul este nevoit sa interactioneze si cu femei.

Paparazzi dornici de senzational il surprind pe Lucian de fiecare data cand apare cu o „clienta” noua. Desi s-au vehiculat zvonuri ca el i-ar fi infidel Andreei, nu s-a dovedit cu fapte.

Cel mai recent, Lucian a fost vazut in compania unei blonde, despre care se aude ca este fosta iubita a cantaretului Gheorghe Gheorghiu.

Cei doi au fost fotografiati intrand impreuna in locuinta conjugala a lui Mitrea.

Surprins de reporteri, Lucian a precizat doar ca este o fata care vrea sa se lanseze in muzica.

„Era o fata! Vin multe fete la mine la birou! Nu va spun eu ce facea la mine. De multe ori ma prinde si ora 3 noaptea la serviciu. Ora 21:23 este o ora extrem de potrivita pentru mine. Femeia aia voia sa cumpere niste melodii”, a povestit Lucian Mitrea pentru Kanal D.

„A trebuit sa discutam despre un proiect foarte nou! Eu am o parere foarte buna despre el! Noi avem o prietena comuna foarte buna, Claudia. El este un baiat extraordinar si nu cred ca umbla cu asa ceva. Eu o simpatizez foarte mult pe Andreea, asa ca, stati linistiti. La noapte o sa dorm cu o prietena si cu pisica”, a comentat Mariana Calfa, blonda lui Lucian Mitrea.