Lucian Viziru a primit peste 400 de scrisori de la admiratoare

Apropo.ro / 14.01.2004, 15:30
Lucian Viziru a primit peste 400 de scrisori de la admiratoare
Noua vedeta a postului de televiziune Acasa, Lucian Viziru, a primit în doar doua saptamîni peste patru sute de scrisori de la admiratoare, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX. De cînd a ajuns la pupitrul "Poveștirilor adevarate", Lucian Viziru a primit pe adresa

Noua vedeta a postului de televiziune Acasa, Lucian Viziru, a primit în doar doua saptamîni peste patru sute de scrisori de la admiratoare, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

De cînd a ajuns la pupitrul „Poveștirilor adevarate”, Lucian Viziru a primit pe adresa Acasa TV 427 de scrisori, inclusiv de dragoste.

„Bine ai venit Acasa, Lucian. Îți țin pumnii și îți doresc tot binele din lume, mult noroc și cît mai mulți telespectatori”.

Așa începe una dintre scrisorile pe care le-a primit Viziru saptamîna trecuta.

Cele mai multe dintre mesaje îi fac o primire calduroasa lui Lucian,  dar sînt și unele  în care telespectatorii deja îi cer ajutorul noului prezentator, considerîndu-l un bun confident.

Însa cele mai inedite mesaje pe care vedeta Acasa le-a primit sînt cele care cuprind declarații de dragoste. 

O admiratoare din București i-a scris lui Lucian Viziru: „Noua postura în care te vad m-a surprins foarte mult. M-a facut sa îți vad și latura sensibila și pot spune ca dintr-un simplu fan al muzicii tale am devenit o fata îndragostita iremediabil. Iar prezența ta zilnica la televizor pune și mai mult gaz pe foc”.

Mediafax

Tags: