Lucian Viziru: „Josan și Mandinga au avut pile în juriu”

Apropo.ro / 05.03.2012, 09:38
Lucian Viziru:
Lucian Viziru este total nemulțumit de piesele care merg în selecția națională Eurovision și nu ezită să afirme că se umblă cu favoritisme.

Lucian Viziru a pornit un mare război împotriva celor care au ales piesele pentru Eurovision 2012. S-a certat cu artistul Costi Ioniță, apoi, după ce a mai făcut câteva afirmații scandaloase, mai iese și cu acuzația că Mandinga și Cătălin Josan nu meritau să meargă mai departe în concurs.

Cătălin Josan și Mandinga au avut pile în juriu, de aceea au mers mai departe. Este clar că între ei se va da bătălia de sâmbătă, căci sunt singurii participanți cunoscuți”, spune Viziru.

Păcat că în țara asta totul se face doar pe «șmenuri». Sper că lucrurile se vor schimba. Josan are contract cu Universal Music, iar în juriu a fost Sorin Sfârlea, care acolo lucrează. Mai mult decât atât, unul dintre compozitorii piesei e Keo, care are contract cu Roton, iar în juriu a fost Cătălin Muraru, de la aceeași casă de discuri. Deci ce vorbim noi aici?”, a mai adăugat Lucian.

Lucian Viziru a declanșat primul scandal din acest an de la Eurovision, după ce a descoperit mai multe nereguli la piesele selectate.

Lucian Viziru este foc și pară pe cei din conducerea TVR căci, susține el, au încălcat flagrant regulamentul concursului Eurovision.

Nu mă las până nu se face dreptate. Audițiile nu vor fi reluate, însă soluția logică și corectă ar fi descalificarea României de la Eurovision„, a declarat artistul.