Lucian Viziru: „Treaba asta cu Eurovisionul e de DNA”

Apropo.ro / 06.03.2012, 11:30
Lucian Viziru:
Lucian Viziru este în continuare nemulțumit de desfășurarea concursului Eurovision 2012. Artistul este de părere că TVR își bate joc de toți românii.

Lucian Viziru a pornit un mare război după ce a fost respins la preselecția pentru concursul Eurovision 2012. Cântărețul este nemulțumit de modul în care se desfășoară preselecția, motiv pentru care a cerut o anchetă în acest sens.

Artistul este convins că România va fi descalificată de la acest concurs european, pentru că regulamentul a fost încălcat în mod flagrant.

Treaba asta cu Eurovisionul e de DNA. Cei din TVR își bat joc de noi, pe banii noștri. Cei 120.000 de euro cu care au plătit taxa de participare sunt de la noi, câte puțin de la fiecare, luați prin taxa radio-tv”, spune Viziru.

Trebuie făcută o investigație amănunțită, nu este posibil așa ceva! Nu poți să-ți bați joc de ditamai brand-ul cum este Eurovision-ul. Sunt dispus să merg până în pânzele albe, ca să se facă dreptate. Nu am nimic de pierdut”, a mai declarat Lucian Viziru.