Luciana și Nicolás

Apropo.ro / 16.08.2004, 15:59
Luciana și Nicolás
În Luciana și Nicolás (Luciana y Nicolás) subiectul central are la baza eterna lupta dintre bine și rau, dragoste și tradare, onoare și minciuna. O poveste romantica, cu situații rupte din viața, și cu doua personaje aparținand unor lumi diferite și


În Luciana și Nicolás (Luciana y Nicolás) subiectul central are la baza eterna lupta dintre bine și rau, dragoste și tradare, onoare și minciuna. O poveste romantica, cu situații rupte din viața, și cu doua personaje aparținand unor lumi diferite și care încep, fara sa-și propuna, ireversibilul drum spre a se gasi reciproc, fiind învaluiți de o mare pasiune care îi va obliga sa lupte pentru a-și desavarși dragostea.

Luciana Garcés (Ana de la Reguera) este o tanara atractiva, moderna și vesela, cu o personalitate puternica. Ea lucreaza ca administrator a atelierului mecanic pe care îl are Don Pedro (Agustín Benítez), tatal ei. Mama, Esperanza (Meche Solaeche) este cea care are grija de camin. Diego (Homero Cristalli) este fratele Lucianei. El lucreaza într-o fabrica unde vor avea loc diverse incidente care vor face ca el sa se confrunte cu Nicolás (Christian Meier). Paolo (Joel Sotolongo) este celalalt frate al Lucianei; este student și mare iubitor de femei.

Familia Garcés traiește în armonie pana cand Don Pedro, capul familiei, sufera un accident în urma caruia va ramane infirm pe viața. În același timp, fratele cel mare, Diego, este pe punctul de a-și pierde locul de munca. Pe de alta parte, viața lui Paolo va fi legata de cea a Claudiei Egúsquiza (Sonia Oquendo) care îl va face sa devina inamicul propriei lui surori. Reaua Claudia va fi și cea care va provoca accidentul lui Don Pedro, aducand astfel atelierul aproape de faliment. Don Pedro este plin de datorii, iar Luciana se va vedea obligata sa ia o decizie care-i va schimba viața.

Nicolás Echevaría (Christian Meier) este un tanar om de afaceri, inteligent și priceput. El cumpara companii aflate în dificultate economica sau pe punctul de a falimenta, pentru a le lichida ulterior. Este atractiv, burlac și ravnit de toate femeile din cercul sau social, dar lui îi place doar sa se distreze, fara a avea o relație serioasa cu nici una.

Lorena Egúsquiza (Martha Julia López) este femeia care se autoproclama „iubita oficiala” a lui Nicolás. În ciuda vieții frumoase pe care o are, Nicolás traiește în tacere o drama personala: tragica moarte a parinților sai, într-un accident de mașina pe care el a avut neșansa sa-l vada. Acest accident l-a transformat într-un om rece și calculat.

Renato (Julián Legaspi), singurul frate al lui Nicolás, este total diferit. Din cauza caracterului rautacios și a sentimentului sau de inferioritate, îl uraște pe Nicolás și îi provoaca tot felul de neplaceri. El va încerca sa o faca pe Luciana sa se îndragosteasca de el numai pentru a-și enerva fratele.

Pentru a rezolva problemele economice ale atelierului, Luciana se hotaraște sa apeleze la Alexandra (Cecica Bernasconi), o buna prietena și fosta colega de liceu. Aceasta este dama de companie și singurul lucru pe care i-l poate oferi prietenei sale este lucrul cu plata pe loc. Luciana refuza, dar Alexandra îi explica ca, daca este atenta, nu vor exista riscuri. Explicația o convinge pe Luciana, care, împinsa de disperare și de nevoia de a-și salva familia, se va duce la prima și singura ei „întalnire”, o petrecere la care ea va trebui sa-i țina companie unchiului Lorenei, milionarul frate al Claudiei. La aceasta petrecere Luciana și Nicolás, fara sa-și dea seama, vor începe sa se apropie unul de celalalt, iar obstacolele în calea fericirii lor nu întarzie sa apara.

Luciana și Nicolás – Peru, 2003

Distribuția:
Ana de la Reguera – Luciana Garcés; Christian Meier – Nicolás Echevarría; Martha Julia López – Lorena Egúsquiza; Julian Legaspi – Renato Echevarría; Sonia Oquendo – Claudia Egúsquiza; Gabriel Anselmi – Mario; Tatiana Astengo – Maritza; Javier Valdes – Víctor; Agustín Benites – Don Pedro Garcés; Meche Solaeche – Esperanza Garcés; Homero Cristalli – Diego Garcés; Joel Sotolongo – Paolo Garcés; Lucia Irurital – Dona Sara Echevarría; Silvia Bardales – Consuelo Echevarría; Tula Rodríguez – Juanita Echevarría; Gianfranco Brero – Leopoldo Egúsquiza; Roxana Yepez – Maria Egúsquiza; Shirley Pfenning – Carolina; Erika Villalobos – Leticia; Cecica Bernasconi – Alexandra; Sandro Monzante – Machete; Amparo Brambilla – Carmen; Gilberto Torres – Poma; Carlos Barraza – Roque; Enrique Avilés – Pepe; Gonzalo Revoredo – Gonzalo; Carlos Thornton – Raúl; Alexandra Grana – Antoinette; Rebeca Escribens – Andrea; Celine Aguirre – María Pía; Jean Carlo Porcile – Santiago Echevarría; Carlos Cano – Tito

Acasa Magazin