Lucrările de la Pasajul Piața Sudului, îngreunate din cauza rețelelor edilitare

De: Dragos Tanase / 18.03.2015, 14:00
Lucrările de la Pasajul Piața Sudului, îngreunate din cauza rețelelor edilitare
Cea mai scumpă lucrare de infrastructură din București realizată cu fonduri europene - Pasajul Piața Sudului - întâmpină noi probleme. Muncitorii au descoperit noi rețele edilitare în subteran și în acest moment se discută modul în care se pot continua lucrările, astfel încât să se respecte și termenul de finalizare.

„La Pasajul de Piața Sudului avem ceva probleme legate de rețelele edilitare pe care le-am găsit acolo. Au fost discutate, termenul pentru finalizarea pasajului este sfârșitul lunii decembrie. Noi sperăm să terminăm”, a spus, pentru Adevărul, Ion Dedu, șeful Direcției de Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei.

 Pasajul Piața Sudului va avea o lungime de 356 de metri și va fi construit pe direcția Calea Văcărești – Strada Nițu Vasile, cu câte două benzi pe sens. Lungimea rampei de intrare în pasaj dinspre Calea Văcărești va avea 111 metri, iar rampa de ieșire spre Nițu Vasile – 160 de metri. Investiția totală este de peste 127 de milioane de lei, dintre care aproximativ 85 de milioane de lei fonduri europene.