Lucruri pe care nu le ştiai despre Klaus Iohannis!

De: Cătălina Matei / 08.02.2017, 10:50
Lucruri pe care nu le ştiai despre Klaus Iohannis!
Iată câteva lucruri pe care nu le ştiai despre Preşedintele României!

Primar al Sibiului de ani buni, politicianul îşi ţine viaţa privată departe de ochii curioşilor, iar amănunte despre pasiunile şi obiceiurile sale nu sunt cunoscute de mulţi.

Mai să nu-i recunoşti! Cum arătau Carmen şi Klaus Ionannis la nuntă

Vilele politicianului, sunt de fapt, case obişnuite. “Vila în care locuiau Klaus Iohannis şi soţia sa este, dacă se poate spune aşa, cea mai impunătoare dintre cele şase. Ea nu este nici pe departe una scumpă, ci… de bun simţ! Casa este amplasată într-o zonă accesibilă a oraşului, are câteva camere, iar la construcţia ei s-a implicat chiar politicianul, care a fost văzut de multe ori de vecini cum zidea gardul sau dădea cu ciocanul pentru a ajuta muncitorii la ridicarea ei”, au spus sibienii lui Iohannis.

Iohannis are câteva pasiuni care, spune el, îl relaxează. De pildă, puţini ştiu că îi plac foarte mult plantele şi are în grădină peste 50 de specii de trandafiri, pe care îi îngrijeşte personal.

Grădinăritul nu este, însă, singurul hobby declarat al omului politic. “De ceva vreme este pasionat de tenis şi în doar şase luni a ajuns să joace precum un profesionist!”.

”În plus, este un colecţionar de cravate, îi place muzica veche şi adoră să citească”, au mai spus apropiaţii lui Klaus Iohannis.

Cât priveşte relaţiile amoroase, despre Iohannis nu s-a spus nimic compromiţător. El este căsătorit cu Carmen de mai bine de 25 de ani.