Lucrurile o iau razna în Las Fierbinţi! Celentano se lasă de băutură!

Apropo.ro / 27.02.2013, 15:00
Lucrurile o iau razna în Las Fierbinţi! Celentano se lasă de băutură!
Râsul românesc a hibernat destul! Cel de-al treilea sezon al serialului “Las Fierbinţi” revine la PRO TV din 28 februarie, de la ora 20.30!

Primul episod al sezonului de primăvară îl găseşte pe Celentano (Adrian Văncică) cu gânduri noi: părăsit de soţie, acesta e decis să se lase de băutură. Vrea să facă o „matamorfoză”, după cum îi declară lui Firicel (Cuzin Toma) pentru că, de când a rămas fără nevastă şi soacră, nu mai simte nevoia să bea. Mai mult decât atât, are gânduri de angajare: descoperă gustul bun al mâncării, care dintr-o dată parcă e mai dulce decât licoarea bahică, aşa că vrea să- şi ia serviciu pentru a căştiga bani de trai. Cum se va încheia metamorfoza lui Celentano şi dacă va reuşi el să stea departe de mult îndrăgita sticlă, tentat de Firicel şi Ardiles (Mihai Mărgineanu), telespectatorii vor descoperi joi seara de la 20.30, la PRO TV.

Adrian Vancica

Ce spune Adrian Văncică:
„Cel de-al treilea sezon „Las Fierbinti” îi rezervă lui Celentano accidente, întâlniri cu Sfântul Petru, alte revelaţii, întărirea prieteniei cu Firicel şi alte întâlniri de gradul zero cu nevasta şi soacra. Celentano îşi descoperă sezonul asta si vocaţia de scriitor, dacă în al doilea sezon a vrut să fie pictor”, mai spune Văncică. Cât despre prietenia lui Celentano cu Firicel, actorul poveşteşte că până şi în pauzele de la filmare textele sunt repetate cu mare simţ de răspundere. „În pauzele de la filmări nu ştiu ce fac alţii, dar eu cu Toma Cuzin dăm textul de atât de multe ori până când îl uităm şi nu ne mai gândim noi la el, ci devine textul personajelor şi atunci se gândesc personajele la noi. Dăm textul până nu ratăm nicio virgulă. Pauzele înseamnă însă şi rememorări ale episoadelor pe care le-am filmat şi din nou alte râsete. Eu cred că noul sezon vine cu ceva atuuri: apariţia în câteva episoade a lui Marian Râlea, faptul că a mai trecut o perioadă peste noi, echipa, o perioadă care nu a putut să facă decât bine şi ne-a legat mai bine, ne-am înţeles personajele şi mai bine”, încheie Adrian Văncică.