Lucy Liu si Jay Leno au făcut spectacol la emisiunea „The Tonight Show” (Video)

Apropo.ro / 09.11.2014, 09:35
Lucy Liu si Jay Leno au făcut spectacol  la emisiunea
Jay Leno si-a făcut apariţia în televiziune pentru prima oară după ce a renunţat la emisiunea care l-a consacrat "The Jay Leno Show". Alături de el in studio, a fost invitată si actriţa Lucy Liu, pe care o puteţti vedea in "Sherlock Homles si Dr. Watson" (Elementary) difuzat in Romania de AXN.

Jay Leno este o legendă in televiziunea americană după ce timp de 25 de ani a prezentat emisiunea de late night „The Jay Leno Show”. În emisiunea lui s-au perindat toate personalitaţile importante din industria de show biz din Statele Unite,  începând de la Paul Newman si terminând cu Madonna. In 2014, el a pus capăt show-ului care l-a consacrat cu un show grandios în care au fost implicaţi cei mai importanţi artisti ai momentului.

Vineri seara, Jay a fost din nou prezent într-un studio de televiziune, pentru prima oara după ce a renunţat la emisiunea care l-a consacrat. Alături de el, a fost invitată si Lucy Liu, simpatica actriţa din „Sherlock Holmes si Dr. Watson” („Elementary”). După o serie de glume făcute pe seama lui Jimmy Fallon, Lucy Liu au fost provocată sa facă un experiment stiintifici: să creeze un nor. Rezultatul? Il vedeţi mai jos