Luella se intoarce la London Fashion Week

Apropo.ro / 19.09.2007, 13:37
Luella se intoarce la London Fashion Week
Dupa sase ani in care si-a prezentat colectiile la Saptamana Modei de la New York, Luella Bartley s-a intors in tara sa anul acesta, pe catwalk-ul de la London Fashion Week, cu colectia pentru primavara/vara 2008, conform femalefirst.co.uk. O colectie pentru tocilarii care vor sa fie chic,

Dupa sase ani in care si-a prezentat colectiile la Saptamana Modei de la New York, Luella Bartley s-a intors in tara sa anul acesta, pe catwalk-ul de la London Fashion Week, cu colectia pentru primavara/vara 2008, conform femalefirst.co.uk.

O colectie pentru tocilarii care vor sa fie chic, inspirata din desene animate, accesorizata cu masti in stilul Batman & Robin. Deasemena, tinutele propuse de Luella au facut o aluzie si la Scooby Doo si la ochelarii cu rame negre purtati de Velma, ghiozane de un galben tipator si tenisi albi.

Flori din plastic aplicate pe rochii din tafta pentru balul de absolvire si pelerine mici amintind de supereroii desenelor animate din zilele noatre, au fost parte din prezentarea Luella Bartley.

Luella va deschide si un nou magazin in Londra in aceasta saptamana.

Raluca Iorga