Lui Temişan i-a crescut temperatura de 1 aprilie! Iată ce farsă i-a pregătit band-ul The Funk Society!  

Apropo.ro / 01.04.2015, 13:31
Lui Temişan i-a crescut temperatura de 1 aprilie! Iată ce farsă i-a pregătit band-ul The Funk Society!
 
Ziua de 1 aprilie cunoscută şi sub numele de Ziua Păcălelilor a fost prilejul perfect pentru a-i face o farsă artistului Aurelian Temişan. Cunoscut pentru faptul că umblă “cu capul în nori” acesta a fost luat prin surprindere de către band-ul care îl acompaniază, chiar atunci când venea la repetiţii. 
 
Ion (chitară), Andrei (clapă), Marius (bass), Andrei (tobă), Laurenţiu (trompetă), George (saxofon), Radu (trombon) au fost înlocuiţi de câteva modele cu măsuri 90-60-90 care au preluat instrumentele şi au început să repete! Atunci când Aurelian a intrat în sala de repetiţii nu i-a venit să-i creadă ochilor cine îl aştepta în locul The Funk Society… 8 fete în costume de baie!!!
 
“Mergeam pe hol şi mă întrebam ce piesă repetă band-ul?! Când am intrat în sala de repetiţii mi-a căzut faţa. Mă simţeam ca într-un vis. Ştiam că am intrat în încăperea bună, dar nu îmi venea să cred cât de bine cantă fetele şi cum arată! Pe moment, nu mi-am dat seama că totul era o farsă şi că melodia era înregistrată pe telefonul mobil şi amplificată de nişte boxe, ci m-am simţit ca în videoclipul lui Robert Palmer  >. Mi s-a părut ireală toată faza… abia dacă am reuşit să spun două vorbe!”, a declarat Aurelian surprins de farsa colegilor săi de la The Funk Society care îl acompaniază de câţiva ani.
 
Membru al juriului în emsiunea “Te cunosc de Undeva”, Aurelian este obişnuit cu deghizările spectaculoase, dar farsa pusă la cale de colegii săi a întrecut momentele planificate de regizorii emisiunii TV. “Dacă de 1 aprilie am primit o astfel de farsă, mă întreb ce va mai urma de ziua mea?! Orice numai Monica să fie de acord”, a mai glumit artistul care se pregăteşte intens în această perioadă de spectacolul “Temişan&Divas” care va avea loc pe 19 mai la Teatrul Elisabeta.