Lumânări parfumate și tort cu ciocolată pentru Dani Klein de la Vaya Con Dios

De: Carmen Ulian / 03.10.2014, 10:56
Lumânări parfumate și tort cu ciocolată pentru Dani Klein de la Vaya Con Dios
Solista Dani Klein de la Vaya Con Dios, precum și ceilalți colegi de trupă, vor avea parte de un răsfăț mare pe perioada șederii lor în București, cu ocazia concertului de la Sala Palatului.

Pentru a se simți cât mai bine la București, organizatorii au pregătit pentru trupa belgiană Vaya Con Dios camere la un hotel de cinci stele, iar solista va fi răsfățată cu petale de trandafir pe pat, tort cu ciocolată și șampanie.

Belgienii se pregătesc să sosească la București în acest weekend, iar fanii români au ultima șansă de a-i vedea live în concertul lor de adio, inclus în „Farewell Tour”, care va avea loc la Sala Palatului.

„Vreau să vă mulțumesc din adâncul inimii mele, pentru că sunteți așa cum sunteți și pentru că, datorită vouă, cariera mea a fost atât de lungă și înfloritoare. Îmbătrânesc și mi-aș dori ca ultima parte a vieții mele să fie diferită. Nu vreau să mai călătoresc tot timpul, așa cum am făcut în ultimii 30 de ani. Nu mai vreau să mai simt stresul de dinaintea fiecărui spectacol. Nu mai vreau să cânt melodii cu care nu mă mai pot identifica, acum că viziunea mea despre dragoste și relații s-a schimbat, și nu vreau să continuu doar de dragul de a fi în lumina reflectoarelor. Sper că puteți înțelege punctul meu de vedere. Dacă vreți să retrăim melodiile Vaya Con Dios împreună, ne reîntâlnim, pentru o ultimă dată, la București, în România, pe 5 octombrie, în Antwerp, în Belgia, pe 24 octombrie, și, ultimul spectacol, la Bruxelles, în Belgia, pe 25 octombrie 2014. După ce voi fi încheiat cariera de lider al Vaya Con Dios, voi organiza masterclass-uri în Spania (Osuna) și la Bruxelles. Vă voi ține la curent. Încă o dată, vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat”, a declarat Dani Klein, în vârstă de 61 de ani, într-un comunicat.

Concertul Vaya Con Dios va avea lor duminică, 5 octombrie, la Sala Palatului din București. Spectacolul va începe la ora 20.00, iar accesul se va face de la ora 19.00.

Biletele rămase disponibile pot fi cumpărate la prețurile de 135 de lei, 230 de lei, 300 de lei și 400 de lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă. Biletele pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, și din rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești).