Lumea danseaza in ritmul Thalia!

Apropo.ro / 29.04.2002, 16:32
Lumea danseaza in ritmul Thalia!
Thalia se intoarce pe piata muzicala cu albumul cel mai riscant al carierei sale. Frumoasa actrita si cantareata intentioneaza sa se desparta de imaginea femeii inocente care a caracterizat-o pana in prezent. Si cum poate realiza acest lucru, decat prin cea mai buna arma a sa, muzica? Noul sau


Thalia se intoarce pe piata muzicala cu albumul cel mai riscant al carierei sale. Frumoasa actrita si cantareata intentioneaza sa se desparta de imaginea femeii inocente care a caracterizat-o pana in prezent. Si cum poate realiza acest lucru, decat prin cea mai buna arma a sa, muzica?

Noul sau album „Thalia”, care va iesi pe piata pe 21 mai, promoveaza o Thalia noua, rockerita, care nu mai pastreaza nimic din dulcea Rosalinda. Primul sau extras pe single, „Tu y Yo”, poate fi ascultat la posturile de radio din America si are deja si un videoclip. Thalia a inclus in noul sau album trei piese in limba engleza, dar, dupa cum a declarat presei reprezentantul sau oficial, „nu e prima data cand artista canta in engleza. A mai facut-o si in albumul „Nandito Akko” (1996), destinat pietei asiatice, a interpretat coloana sonora a filmului „Anastasia”, in engleza pentru piata europeana, in spaniola, pentru America Latina si Spania, si in portugheza, pentru Brazilia si Portugalia.”

Tot pentru acest album, Thalia a realizat un duo cu Marc Anthony, la piesa „The Mexican 2002”, dupa o idee originala a sotiei lui Tommy Mottola. Incepand cu 19 mai, Thalia va pleca intr-un turneu de promovare a noului sau album, in Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Ungaria, S.U.A., America Latina si Asia.

Sursa:

Tags: