Luminiţa Anghel a aflat pe Facebook că fiul ei ar fi murit! „Aţi făcut un băiat să se sinucidă”!

De: Nicoleta Nicolae / 28.02.2014, 09:23
Luminiţa Anghel a aflat pe Facebook că fiul ei ar fi murit!
Şocul vieţii pentru Luminiţa Anghel a venit pe Facebook.

Cântăreaţa a citit că fiul ei ar fi murit şi că ceilalţi colegi deplâng decesul acestuia, pe aceeaşi reţea de socializare. Din fericire, „vestea” nu s-a dovedit a fi decât o glumă proastă făcută de colegii de liceu ai lui David:
„Ai plecat prea devreme dintre noi… dar cum se spune, când intri într-o grădină iei florile cele mai frumoase, nu buiurenile. Trebuie să moară un băiat ca el ca să încetaţi cu bârfele?! Sunteţi mulţumiţi de ceea ce aţi realizat? Aţi reuşit să faceţi un băiat care avea tot viitorul înainte să se sinucidă , fiţi mândri de asta, simţiţi-vă puternici că aţi reuşit să-l faceţi să se spânzure din cauza voastră. Gândiţi-vă cum se simte mama lui.. cum s-ar simţi părinţii voştri? David, nu vei fi uitat niciodată! Vei rămâne viu în sufletele şi amintirile noastre!”, este mesajul apărut pe Facebook, care a făcut-o până şi pe cântăreaţă să se sperie, conform ziarulring.ro.

 

David, care de altfel este bine sănătos, a postat şi un răspuns pe contul lui de Facebook, mesaj pe care ulterior l-a şters. „Nu am murit ! A fost o glumă făcută de nişte persoane care nu mă suportau. Prietenii adevăraţi s-au speriat foarte tare! Hai să fim oameni şi să nu ne jucăm cu moartea”.