Luminița Anghel: „Nu o vad pe Inna sau Alexandra Stan interpretând live corect la Eurovision”

Apropo.ro / 09.03.2012, 12:45
Luminița Anghel:
Și Luminița Anghel intră, alături de Lucian Viziru, în tabăra nemulțumiților de preselectia Eurovision 2012. Află ce artist ar fi trebuit să intre în concurs, după opinia ei.

Luminița Anghel se declară nemulțumită de preselecția organizată de TVR pentru Eurovision 2012.

„E o mare porcărie preselecția națională. Se putea începe de acum un an, din vara chiar. Selecția asta e o tâmpenie, o pierdere de timp și de bani nejustificată”, spune Luminița.

La fel ca și Lucian Viziru, care a fost eliminat din concurs, Luminița Anghel este uimită de „artistele” care vor să reprezinte România, la Eurovision.

Lumința face referire la Alexandra Stan și Inna, care deși nu au participat acum și-au arătat intenția de a o face pe viitor. Anghel nu crede că cele două tinere au acumulat experiența necesară pentru un astfel de concurs.

Nu le-aș vedea pe scena Eurovision interpretând live, corect, la nivelul acela de presiune emoțională. Este foarte greu dacă nu ai ani de cântare live”, mai spune cântăreața.

Luminița Anghel este de părere că l-ar fi văzut în finală pe Liviu Guță, pe care îl consideră un bun artist.

„Nu cred ca el ar avea vreodată probleme legate de emoții. N-a trecut din cauza unor preconcepții! Este greșit să ne lovim de etnie sau de ce fel de muzică cântă el de fapt”, a declarat Luminița pentru National.

Luminița Anghel a participat la Eurovision în 2005, alături de trupa Sistem, unde a câștigat locul 3, iar pentru 2013 și-a propus să participe la concurs ca reprezentant al altei tări.