Luminița Anghel s-a căsătorit în secret, la Barcelona (Video)

Apropo.ro / 13.03.2012, 11:08
Luminița Anghel s-a căsătorit în secret, la Barcelona (Video)
Luminița Anghel a dezvăluit detalii despre nunta sa desfășurată în secret, în Spania.

Luminița Anghel a vrut o nuntă atipică și intimă, departe de ochii presei. Așa că și-a luat jumătatea, în persoana lui Silviu Dumitriade, nașii, și au plecat cu toții la Barcelona, în Spania.

Luminița a îmbrăcat rochia de mireasă, Silviu a purtat costumul de ginere, iar nașii au fost și ei deosebiți.

Ziua a fost una așa cum și-au dorit… nebună, nebună. Dupa oficializarea cununiei religioase la o biserică, cele două cupluri au făcut fotografii pe plajă, s-au plimbat cu metroul, unde au facut și o sedintă foto, au mers cu taxiul iar masa și dansul au avut loc la Hard Rock Cafe din Barcelona.


EXCLUSIV: Imagini de la nunta secreta a Luminitei Anghel. Lumea credea ca merge la carnaval pe happyhour.protv.ro

S-a întâmplat pe 20 februarie, la un an de relație. Cercul a fost extrem de restrâns, puțini au știut despre ceremonie. A fost evenimentul nostru. Nașul nostru a fost fratele lui Silviu. Momentul a fost total nonconformist, am mers cu metroul la biserică. Mi-am făcut rochia doar cu o săptămână înainte de nuntă. Am stat patru zile la Barcelona. Ovidiu Komornyik va fi nașul copilului meu. Botezul va fi pe 29 aprilie”, a povestit Luminița Anghel.

Toată lumea s-a simțit bine și este fericită. „Am vrut să fim liberi, să facem nebunii la nuntă„, a spus Silviu Dumitriade.

În emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au făcut aceste dezvăluiri, cuplul Luminița-Silviu l-au prezentat lumii întregi și pe cel mai mic membru al familiei, pe băiețelul lor Filip, în vârstă de 2 luni și jumătate.

Fericiții părinți mai au acasă doi copii: pe adolescentul David și micuța Măriuca.