Luminița Anghel trăiește clipe de coșmar! Își poate pierde fiica adoptată

Apropo.ro / 22.05.2013, 09:30
Luminița Anghel a adoptat o fetiță în urmă cu trei ani. Acum, artista riscă să-și piardă copilul.

În urmă cu trei ani, Angelica Constantin și-a lăsat fiica în grija unui centru de plasament pe motiv că nu-și poate permite să o crească.

Între timp, Luminița Anghel a întâlnit-o și s-a îndrăgostit iremediabil de ea și a adoptat-o cu toate actele necesare făcute legal. Luminița a crescut-o cu drag oferindu-i tot ceea ce are nevoie un copil. Acum merge la clasa zero, iar viața ei este dată peste cap din nou, tot de mama ei biologică.

Angelica

Angelica, mama care și-a abandonat fiica

Angelica a revenit în viața fiicei ei pe care o vrea înapoi, și o acuză pe artistă că i-a luat-o cu forța.

Cineva a luat-o din centrul de plasament fără iscălitura mea. A ajuns la doamna Luminița într-o împrejurare. Cei de la centru mi-au spus că aceasta ar vrea să o ia în weekend-uri. Eu nu am vrut să o dau pentru că soțul meu mi-a spus că așa o voi pierde. Însă persoana care se ocupa de acest caz mi-a spus că îi e mai bine la doamna Luminița decât aici. Și am semnat să se ducă la ea„, a mărturisit Angelica.

Mi-a spus așa: vă dau un plic care o să vă bucure foarte mult. Mă aștepta cu banii să îmi vând fetița. Mi-a oferit vreo 60.000 de euro. Am refuzat pentru că eu îmi vreau fata înapoi„, a mai declarat Angelica Constantin.

Luminita

Măriuca știe că mama ei biologică a venit să o ia. A plâns și este foarte tristă. Nici nu pot să spun cum se simte în acest moment, mai ales că este în clasa zero și ar fi foarte umilitor pentru ea ca lumea să afle acest lucru. Copiii fac diverse comentarii și nu vreau să o pun în această situație. Nu înțeleg de ce această femeie vine acum, să îi tulbure liniștea Mariei. Când eu am adus-o acasă, era un copil foarte trist, era apatică, suferea foarte mult. Abia și-a revenit și ducea o viață liniștită„, a declarat Luminița Anghel.