Luna Amară aruncă cu “Pietre în alb”!

De: Mioara Tronaru / 20.02.2013, 14:06
Luna Amară aruncă cu “Pietre în alb”!
Clujenii de la Luna Amară vin sâmbătă seară să concerteze pentru bucureşteni în Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50). Asta nu e ceva neapărat nou, pentru că Luna Amară trec des prin Fabrica. Noutatea este că, de data asta, băieţii aduc cu ei şi cel mai nou videoclip al trupei.

Clipul se numeşte “Pietre în alb” şi va fi vizionat în premieră naţională, est-europeană, internaţională şi chiar intergalactică, dacă nu punem la socoteală vizionările în care s-au lăudat cu filmul pe-acasă, pe la rude. Apropo de rude, în videoclip îl veţi recunoaşte pe domnul Ovidiu Ghiniţă, actor şi, în timpul liber, tatăl solistului vocal instrumental al trupei Luna Amară, Mihnea Blidaru. “A fost foarte fain să pot colabora, în sfârşit, din punct de vedere artistic, cu tatăl meu. El fiind actor iar eu muzician, a fost o colaborare care a venit ceva mai greu… Mă bucur că s-a întâmplat în cele din urmă”, spune Mihnea.

“Pietre în alb” a fost filmat în ianuarie la Cluj în regia lui Dorin Marcu şi are la bază un concept original al trupei, fiind un clip de stare care exprimă vizual mesajul muzicii şi al versurilor piesei. După acest concert de lansare, Luna Amară va purta videoclipul pe DVD (plus un memory-stick de back-up) prin ţară, în cadrul unui turneu naţional, pentru început.