Lună de miere de coșmar pentru un cuplu britanic

Apropo.ro / 02.05.2012, 16:00
Lună de miere de coșmar pentru un cuplu britanic
Un cuplu de britanici a avut parte de cea mai îngrozitoare lună de miere. Află ce li s-a întâmplat în vacanță.

Donna și Michael McCarthy au cheltuit aproape 1.300 de dolari pentru o rezervare la un hotel de lux din Rhodos, Grecia. Acolo au hotărât cei doi să-și petreacă luna de miere.

Britanicii aveau rezervată o cameră cu jacuzzi, vedere la mare, totul la superlativ. Nerăbdători, cei doi britanici au plecat în vacanță, la hotelul de patru stele unde urmau să fie cazați.

Când au ajuns, însă, au descoperit ceva de coșmar. Hotelul ales era închis! Administrația hotelului cu pricina a luat decizia de a-i caza la un hotel de trei stele din apropiere, unde serviciile și camerele îți lăsau un gust amar.

„Ne-au cazat la un alt hotel unde camera este în degradare, este mică. Îmi vine să plâng”, a declarat proaspăta soție.

În consecință, Donna și Michael și-au petrecut prima zi la telefon, căutând un loc decent de cazare, prin agenția care le-a prezentat oferta de vacanță. După ce au găsit, britanicii au mai scos din buzunar peste 400 de dolari, pentru noua cameră de hotel.

Agenția prin care au făcut rezervarea la hotelul de patru stele le-au dat o compensare de 60 de dolari, pentru „neînțelegere”, și și-au cerut scuzele de rigoare.