Luna de miere pe stadioane

Apropo.ro / 30.06.2006, 11:29
Luna de miere pe stadioane
Legenda fotbalului german, Franz Beckenbauer, s-a casatorit, în secret, pentru a treia oara, chiar în ziua în care întreaga Germanie aștepta meciul cu Suedia, din optimile Cupei Mondiale. Kaiser-ul nu a parasit însa "barca" Comitetului de Organizare al competiției, al carui

Legenda fotbalului german, Franz Beckenbauer, s-a casatorit, în secret, pentru a treia oara, chiar în ziua în care întreaga Germanie aștepta meciul cu Suedia, din optimile Cupei Mondiale. Kaiser-ul nu a parasit însa „barca” Comitetului de Organizare al competiției, al carui președinte este și îi ofera fostei sale secretare și proaspetei soții, o „luna de miere” pe parcursul careia va putea vizita mai multe stadioane pe care se disputa Cupa Mondiala.

Primul popas facut de cei doi, imediat dupa ce au spus „da” în orașelul austriac Oberdorf, a fost la Munchen, unde Germania a întâlnit Suedia, în optimile CM-2006. Nici o escapada în Hawaii, Insulele Mauritius sau Veneția. Proaspata doamna Beckenbauer s-a urcat în elicopter alaturi de soțul ei și, ca o Regina veritabila, a descins pe stadionul din Munchen pentru a încuraja echipa lui Klinsmann. Doamna Beckenbauer a schimbat imediat rochia de mireasa cu haine și accesorii care aratau ca „microbul” fotbalului nu a ocolit-o. Astfel, Heidi, în vârsta de 39 de ani, a aparut în tribuna oficiala de la Munchen la brațul soțului sau purtând un tricou cu steagul Germaniei pe piept, trei brațari și cercei în culorile negru, roșu și galben.

În tribuna oficiala, în afara de premierul Germaniei, Angela Merkel, care nu a ratat nici o partida disputata de Mannschaft la aceasta Cupa Mondiala, a mai putut fi vazuta soția selecționerului Jurgen Klinsmann, Debbie. Considerata un talisman pentru echipa, din moment ce de fiecare data când a asistat la un meci, Germania a câștigat, Debbie Klinsmann a aparut îmbracata cu un tricou pe care era inscripționat cuvântul „Bundestrainer” (în traducere, selecționer). Poate la urmatorul meci, cu Argentina, din sferturi, va purta un tricou pe care sa scrie „Semifinale”. (Sursa: Bild)