Luna igienei orale pentru toti

Apropo.ro / 05.05.2006, 11:36
Luna igienei orale pentru toti
Colgate-Palmolive Romania demareaza in luna mai cea de-a noua editie anuala a programului educational Luna Colgate, cel mai complex program de educare a populatiei in domeniul sanatatii orale. La fel ca in fiecare an, in cadrul programului populatia beneficiaza de consultatii gratuite si

Colgate-Palmolive Romania demareaza in luna mai cea de-a noua editie anuala a programului educational Luna Colgate, cel mai complex program de educare a populatiei in domeniul sanatatii orale. La fel ca in fiecare an, in cadrul programului populatia beneficiaza de consultatii gratuite si mostre de pasta de dinti in cabinete stomatologice si de oferte promotionale pentru produsele de ingrijire orala Colgate in magazine.

Consultatia gratuita la unul dintre cabinetele stomatologice inscrise in programul Luna Colgate nu este conditionata de cumpararea unui produs. Lista cabinetelor stomatologice participante va fi publicata in ziarul Romania Libera din datele de 8 si 15 mai 2006.

Succesul inregistrat de program de la an la an face ca anul acesta peste 2300 de cabinete stomatologice din toata tara sa fie alaturi de initiativa lansata de Colgate-Palmolive Romania. Parteneriatul intre Colgate si cabinetele stomatologice a fost facilitat de Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania (AMSPPR), care a fost alaturi de Colgate-Palmolive inca de la initierea programului, in 1998.

„AMSPPR este alaturi de Colgate-Palmolive Romania inca de la prima editie a acestui program educational si suntem foarte multumiti de rezultatele inregistrate pana acum. Numarul pacientilor care s-au prezentat la medicii stomatologi in urma programului educational „Luna Colgate” nu numai ca este in crestere de la an la an, dar pacientii au devenit mult mai atenti in ceea ce priveste ingrijirea sanatatii orale”, declara doctorul David Voicu, Presedintele Asociatiei Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania.

Rolul educational al programului „Luna Colgate” este acela de a-i ajuta pe consumatori sa constientizeze importanta igienei orale si de a-i obisnui sa mearga la controale anuale preventive. Astfel, in luna mai – Luna Colgate, persoanele care intra in cabinetele stomatologice participante la program vor primi o consultatie gratuita si o mostra de pasta de dinti Colgate Total.

„Pentru Colgate-Palmolive, programele de educatie in domeniul igienei orale reprezinta deja o traditie. Compania desfasoara anual programe adresate atat publicului larg, cat si medicilor stomatologi, toate avand ca scop promovarea sanatatii dentare. Vom continua sa investim resurse importante in acest program, cu atat mai mult cu cat „Luna Colgate” este cel mai apreciat program educational de acest tip din Romania”, a declarat un reprezentant al companiei Colgate-Palmolive.