Luna iulie la DIVA: Eroi neobişnuiţi şi aventuri fantastice

Apropo.ro / 27.06.2018, 11:07
Luna iulie la DIVA: Eroi neobişnuiţi şi aventuri fantastice
Eroi neobişnuiţi este titlul unei serii de filme ce vine luna aceasta la DIVA cu poveşti demne de blockbuster şi cu personaje îndrăgite ce vor fi difuzate în fiecare vineri de la 20:00, începând cu 6 iulie.

Filmele de vineri seara debutează la DIVA cu fimul de familie despre curajosul şi excepţionalul Babe programat pe data de 6 iulie.

Pe 13 iulie, în premieră la DIVA, poţi urmări Shrek pentru totdeauna (Shrek Forever After). Filmul este o animaţie fantastică cu accente de comedie şi este al patrulea din seria Shrek. De această dată îndrăgitul căpcăun păşeşte într-o versiune alternativă şi complet cu susul în jos al regatului Far Far Away care este guvernată de alunecosul Rumpelstiltskin. Personajele au voci celebre ca: Eddie Murphy (câştigător al premiului Kids Choice Awards pentru cea mai bună voce într-un film de animaţie – Măgăruşul), Mike Myers (Shrek), Cameron Diaz (Prinţesa Fiona), Antonio Banderas (Motanul încălţat) şi Julie Andrews (Regina).

Seria de poveştile fantastice trăite de personaje remarcabile este continuată pe 20 iulie de comedia Lemony Snicket o serie de evenimente neprevăzute (Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Eents) din distribuţie făcând parte starurile: Jim Carrey, Jude Law şi Meryl Streep şi se sfârşeşte cu filmul de acţiune King Kong, pe 27 iulie, cu Naomi Watts, Jack Black şi Adrien Brody.

Când weekendul se apropie DIVA vă invită să urmăriţi un film cu Eroi neobişnuiţi ce vă vor face serile mai plăcute în fiecare vineri de la 20:00, începând cu 6 iulie.