Luna Națională a Masturbării

De: Marian Andrei / 07.05.2013, 16:10
Luna Națională a Masturbării
Credeați că le-ați văzut pe toate? Suntem în stare să punem pariu pe ce vreți că nu știați de această "sărbătoare" a americanilor.

Ziua Națională a Masturbării este un eveniment serbat, începând cu 1995, într-una din zilele lunii mai, manifestarea având ca scop apărarea dreptului de a te masturba. În mod uzual, ziua celebrării era 7 mai, însă, după anul 2001, data a fost schimbată de mai multe ori, anul acesta „picând” pe 1 mai. Totodată, luna mai este declarată Luna Națională a Masturbării.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Americanii din Philadelphia au luat foarte în derios această aniversare, astfel că, până pe data de 27 mai, în cadrul Lunii Națuionale a Masturbării, are loc o colectare de fonduri pentru promovarea sănătății sexuale, conștientizarea plăcerii și stimularea exprimării libere a sexualității indivizilor.

Rezultatele colectei și modul de utilizare a fondurilor pot fi urmărite online pe site-ul special creat de inițiatori, Crowdrise.com.

În timp ce organizatorii se laudă că există foarte mulți donatori, există voci care critică această acțiune, de la modul de organizare până la neîncrederea că sumele obținute vor fi folosite în scopul declarat.